ZZP makelaar worden?

Altijd al ZZP makelaar willen worden? Bij Bieden & Wonen bieden wij ondernemers aan om ZZP makelaar te worden en woningen te verkopen via ons transparante online biedplatform. Ben jij ook tegen handje-klap makelaardij en vriendjes politiek? Onderscheid je in de markt als ZZP franchise makelaar en sluit je aan bij onze franchise formule.

ZZP makelaar worden?
Makelaardij ervaring

Makelaardij ervaring

Bieden & Wonen is opgericht in 2008 en beschikt over jaren ervaring in de makelaardij. Wij bieden onze aangesloten franchisenemers een volledige opleiding en training tot makelaar. Alle basis weetjes worden door middel van een interne opleiding met je gedeeld. Wij wensen een team van de beste makelaars om ons heen. Door onze ervaring slaag jij sneller als ondernemer en makelaar.

Lead generatie

Lead generatie

Zonder leads, geen omzet. Bieden & Wonen heeft een centraal marketing team die alle centrale lokale marketing taken voor jouw Bieden & Wonen-onderneming verzorgd. Wij weten hoe wij leads moeten genereren, dus daar heb je profijt van als ondernemer.

Onderscheidend concept

Onderscheidend concept

De traditionele makelaardij is ouderwets. Bij Bieden & Wonen zijn wij al jarenlang bezig met het digitaliseren van de markt, om op die manier een overzichtelijk en transparant aan- en verkoopproces te handhaven. Verkopers hebben de behoefte aan een andere manier van werken, waarbij zij meer inzicht hebben en een hoge verkoopprijs uit de markt halen. Wij doen dit met onze lokale expertise en ons online biedplatform helpt ons hierbij.

Samen sta je sterk

Bieden & Wonen beschikt momenteel over meer dan 20 medewerkers. De kracht van franchise is dat je er nooit alleen voor staat en je samen dezelfde naam vertegenwoordigd. Laat onze formule nou net ook anders werken. Neem deel uit van het team en formule, maar waarbij je wel als ZZP makelaar je eigen bedrijf kan runnen binnen onze formule regels.

Samen sta je sterk

Biedplatform

Bij Bieden & Wonen verkoop je woningen via ons transparante biedplatform. Hierdoor kunnen wij garanderen aan onze verkopers en kopers dat woningen altijd op een eerlijke en inzichtelijke manier worden verkocht. Iedereen blij, want het biedplatform zorgt ook nog eens voor de hoogste verkoopprijs. Op onze website leggen wij ook meer uit over twee soorten biedprocedures: ‘open bieden’ en ‘gesloten bieden’.

Word ZZP makelaar

Wil je meer informatie of een franchise brochure? Vult het onderstaande formulier in.

Stap 1 van 2

  • Vul hier in in welke regio jij een exclusief werkgebied zou willen hebben van 300.000 inwoners.
  • Onder welke naam kunnen we je vinden op LinkedIn?