Zutphen – Martinetsingel 26

Bieden vanaf: € 160.000

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 198 m3
Woonoppervlakte: 64 m2
Perceel: 67 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1986
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Bieden en Wonen Apeldoorn biedt aan: Martinetsingel 26

Ligging en bereikbaarheid

Aan de Martinetsingel staat het goed onderhouden appartementengebouw De Martinet. Wij bieden het mooie appartement van nummer 26 aan, welke zich bevindt op de begane grond. Dit ruime appartement heeft 1 grote en 1 kleine slaapkamer.
Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Zutphen, de dagelijkse winkels en op 800 meter lopen bevindt zich het treinstation. Via de Vispoortgracht loopt u in de richting van het historische centrum van één van de Hanzesteden aan de IJssel.

Indeling

Appartementengebouw:

Het appartementengebouw heeft een keurig en verzorgd gezamenlijk entree. Dankzij de videofoon kunt u vanuit uw appartement horen en zien wie er voor de toegangsdeur staat. Aan de achterzijde van het gebouw en voor uw appartement is de gezamenlijke tuin en een overdekte fietsenstalling.

Appartement:

Vanuit de hal zijn de kleine slaapkamer, berging met de CV, meterkast, badkamer, grote slaapkamer en woonkamer te bereiken. De vloer is met een keurig lichte laminaatvloer afgewerkt.

Bij binnenkomst in de hal van het appartement, is rechts de kleine slaapkamer met ruimte voor een eenpersoonsbed of kinderkamer. Links is de berging met ophanging Cv-ketel. Aan de linkerzijde zit ook de meterkast. Tussen de berging en de grote slaapkamer bevindt zich de badkamer (gedateerd) met opstelling wasmachine. De grote slaapkamer heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast, hier vindt u ook de deur naar het balkon aan de voorzijde.

Aan het einde van de hal loopt u de ruime woonkamer in met uitzicht over de grote parkeerplaats bij Albert Heijn. Tevens heeft u de beschikking over een mooie open keuken uit 2017 welke voorzien is van de noodzakelijke inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:
*Energielabel C
*Parkeermogelijkheid op Binnenterrein (8 parkeerplaatsen van VVE) of via parkeervergunning
(kosten ongeveer € 145.00 per jaar)
*Appartement beschikt over kunststof kozijnen met isolatieglas
•Verwarming en warm water via een Hr-ketel
*Het appartement is netjes onderhouden
*Servicekosten bedragen € 135,65 per maand

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM-maatregelen.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris