Wilnis – Burgemeester Padmosweg 182

Bieden vanaf: € 529.000

Kenmerken

Inhoud: 436 m3
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceel: 212 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Bieden en Wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. Onder het kopje planning is de planning voor kijkdagen en biedrondes te vinden. Kijk op de website van Bieden & Wonen onder dit object bij het tabje kostenspecificatie voor de veilingkosten ten laste van de koper.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Gelegen in Wilnis en nabij de dorpskern van Mijdrecht ligt deze fraaie en ruime woning aan de Burgemeester Padmosweg 182. De woning heeft een woonoppervlakte van 112 m2 en bevindt zich op een groot perceel met een oppervlakte van 212 m2. De woning is gebouwd in 1981. Burgemeester Padmosweg 182 is gelegen in Wilnis aan de grens van de buurt Mijdrecht Dorp. De buurt is betrekkelijk rustig, gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Mijdrecht, en op loopafstand van de winkels en supermarkten. Het dorp Wilnis / Mijdrecht ligt langs de N201 en op een reisafstand van slechts 15 minuten van Amstelveen en Hoofddorp en op 30 auto-minuten van Amsterdam en Utrecht.

Het perceel aan de Burgemeester Padmosweg 182 moet je gezien hebben! Direct bij de opgang ervaart men al de ruimtelijkheid en de moderne afwerking en de prachtige landelijke ligging. Deze woning verkeert in topconditie!
Voor deze welgelegen 2-onder-1-kap woning is een parkeerplaats gesitueerd die ruimte biedt aan 2 tot 3 auto’s. Bovendien is er een ruime garage aanwezig, met ruimte voor 1 auto. De garage biedt tevens toegang tot de achterzijde van het perceel. Deze woning is totaal vernieuwd en heeft een ruimtelijke en lichte indeling welke en is bovendien voorzien van alle denkbare gemakken. De staat van onderhoud is uitstekend. Vanuit alle kamers aan de voorzijde is het prachtige uitzicht op de uitgestrekte weilanden. De woning is zeer geschikt voor een (expat-) gezin, of voor mensen die vlakbij een leuk dorp , maar toch buiten willen wonen.

Alle technische keuringen zijn toegestaan. Deze woning is tevens beschikbaar als huurwoning! Vraag naar de voorwaarden.

Indeling

Entree / begane grond
De statige opgang en dito hal biedt toegang tot een moderne L-vormige woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Grote raampartijen voorzien de woning van goed zicht en veel lichtinval rondom. Het uitzicht is een verademing, met een weidse blik over de uitgestrekte weilanden. Hier ben je meteen op je gemak. Dit gedeelte is ingericht als voorkamer of lounge. De andere kant van de kamer is ingericht als eetkamer, met toegang tot de moderne en half-open keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. De garage is momenteel in gebruik als berging maar biedt ruim voldoende plek voor een auto of motor(-en) en fietsen en een ruime werkbank. De woning beschikt tevens over een grote kelder, mooi betegeld, droog en koel en verlicht. De kelder leent zich uitstekend voor het opslaan van wijn.

1e verdieping
Via de trapopgang en de overloop komt men op de 1e verdieping welke maar liefst 3 slaapkamers biedt. 2 Slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De master bedroom beschikt over een groot raamoppervlak met verbluffend uitzicht over de weilanden. De tweede slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een balkon aan de zijkant, met zicht op de weilanden.. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van grote inbouwkasten. Deze slaapkamer biedt uitzicht op het tuingedeelte. Via de overloop is de moderne badkamer bereikbaar welke tevens is voorzien van een 2e toilet en alle gemakken die je mag verwachten in zo’n mooie badkamer, als een inloopdouche en een prachtig bad.

Vliering
Via de badkamer komt men op de zeer mooie vliering uit, welke via een korte overloop toegang biedt tot slaapkamer 4!

Deze hoofdwoning is zo verrassend mooi, en modern qua indeling dat je hem simpelweg gezien moet hebben om het te geloven. De woning is werkelijk van alle gemakken voorzien, en biedt ruimte aan gezinnen en aan mensen met behoefte aan een kant en klare supermooie woning voor een scherpe prijs!

Garage
Via zowel de voortuin / garagedeur, als via de achtertuin is de ruime garage toegankelijk. De garage biedt ruimte voor een auto, en daarnaast nog voldoende ruimte voor fietsen, een werkbank en voor de opslag van gereedschappen en anders.

Planning
Kijkdagen: Op afspraak via de verkoop veilingmakelaar van Bieden en Wonen (zie website).

Bied data via online veiling:
U kunt uw biedingen plaatsen via de website van Bieden en Wonen. De starttijd voor het bieden en het eindtijd staat vermeld op de website. Tevens vindt u hier ook de veilingmeester (De heer N. Kooijman), notaris en overige documenten. U dient eerst te bezichtigen en te registreren als bieder via onze website, voordat u mee kunt bieden.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris