Wezep – Rondweg 18

600 m2 - 1 kamers - bieden vanaf: € 125.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Op een mooie zichtlocatie aan de Rondweg te Wezep is deze bouwkavel beschikbaar, om een fraaie woon-werklocatie te realiseren. De kavel heeft een oppervlak van ca. 600 m2 . Er is inmiddels een plan uitgewerkt en vergund, waardoor er snel kan worden gestart met de realisatie!

Het bouwplan is getekend door Ter Velde Den Besten uit Wezep, welke een pand heeft ontworpen bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond, alsmede bedrijfswoning op de verdieping. Uiteraard zijn er altijd mogelijkheden om het plan aan te passen op basis van uw wensen, hetgeen uiteraard wel voorgelegd dient te worden aan de Gemeente Oldebroek.

Zoekt u een grotere kavel en meer ruimte om te ontwikkelen, dan bieden wij u een mooie mogelijkheid aan de Voskuilerdijk 22 te Hattemerbroek. Een bouwkavel van maar liefst 1.035 m² met een bouwplan voor een vrijstaande woning en een afzonderlijk bedrijfspand. Bel voor meer informatie of kijk op het adres Voskuilerdijk 22 te Hattemerbroek.

Locatie:
De kavel is prominent gesitueerd aan de Rondweg te Wezep. Zoals het nu lijkt zal de afrit van de Rijksweg A28 op korte afstand worden gesitueerd van dit pand, waardoor de bereikbaarheid vanuit de wijde omgeving uitstekend is. De belendende percelen bestaan voor een groot deel eveneens uit bedrijfswoningen met bijbehorende bedrijfsruimte.

Het vergunde bouwproject heeft een begane grond oppervlak van totaal ca. 202 m², met als gebruik bedrijfsruimte, alsmede de entree van de bovengelegen woning. Deze woning heeft een oppervlak van
ca. 75 m².

Parkeren:
Op bijbehorende terrein is ruim voldoende mogelijkheid om eigen parkeergelegenheid te creëren.

Opleveringsniveau:
De kavel zal in de huidige staat worden opgeleverd inclusief het aanwezige hekwerk en bestrating. Het bouwplan voor het bedrijfspand met bedrijfswoning is inmiddels vergund. De legeskosten voor de aanvraag van de omgevingsvergunning zijn exclusief.

Bodem:
Op dit moment zijn er geen bijzonderheden bekend bij verkoper. Wel is een verkennend bodemonderzoek vereist.

Het bouwplan betreft een vrijstaand pand getekend door Ter Velde Den Besten uit Wezep. Op verzoek zijn alle tekeningen en bijbehorende stukken van het vergunde plan opvraagbaar op ons kantoor. Uiteraard staat ook Ter Velde Den Besten graag voor u klaar voor advies en begeleiding van het bouwplan.

Recht van overpad:
Eigenaar van de achter gelegen woningen verkrijgt het recht van overpad om te komen en te gaan naar de Rondweg te Wezep. Een en ander zal nader worden vastgelegd als kettingbeding ten tijde van de levering.

Bestemming:
Op de kavel is het bestemmingsplan “Wezep Noord” van toepassing. Voor dit pand gelden de regels van artikel 5: Bedrijventerrein – 1, zoals bijgevoegd.

Aanvaarding:
Op korte termijn over te dragen.

Koopprijs:
€ 125.000,- kosten koper inclusief legeskosten bouwplan

Goed om te weten:
In de voorschriften activiteit het bouwen van een bouwwerk stelt de gemeente nog aanvullende eisen op onder andere:
– Constructieberekeningen en tekeningen
– Verkennend bodemonderzoek
– Aansluitingen riolering
– Akoestisch gevelisolatieonderzoek
– Keuring attest inbraakwerendheid kozijnen, ramen en deuren.

Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen met Evink & Petrovic Makelaars & Financieel Adviseurs,

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 125.000


Hoogste bod

€ 131.250

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning