Wezep – Molenweg 11

220 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 585.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Arend Verbeek - arend@biedenenwonen.nl - 06 28 27 42 90

Arend Verbeek

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Veluwe biedt aan: Molenweg 11, 8091GK, Wezep wonen in een prachtig riet gedekte woning in de parel van Nederland

Ligging en bereikbaarheid
Molenweg is gelegen in Wezep-Oost en is een rustige buurt, met relatief veel gezinnen. Loopafstand van een supermarkt, bushalte, basisonderwijs en 4 minuten fietsen naar treinstation. De A50 en A 28 binnen 5 minuten bereikbaar.
Centrum van Zwolle is binnen 15 auto minuten bereikbaar.

Indeling

BEGANE GROND
Hoofdentree met entree badkamer met douchecabine, wastafel en toilet in lichte kleuren, toegang naar woonkamer en open keuken. Kamer is voorzien van veel lichtinval en door de prachtige lichte marmeren vloer is dit een heerlijke woonomgeving, tevens zijn er 2 slaapkamers van uit de woonkamer en keuken bereikbaar, vanuit de keuken is er een trap naar de kelder, waar nog een slaapkamer is en de mogelijkheid is voor een aan huis gerelateerd beroep, wordt nu gebruikt als werkplaats. Keuken beschikt over de benodigde apparatuur. Keuken wordt gebruikt als hoofd entree. Woonhuis is verdeeld in 2 gedeeltes Entree huis en winkel/werkruimte ligt om de hoek bij de mooie palmbomen aan de Klompenmakersweg. Via de poort heeft u links de woning en aan de rechterzijde winkel en werkruimtes die geheel onder keldert is met een prachtige serre met uitzicht over de tuin. Via de winkel bereikt u via een trap de kelder met werkruimtes.

EERSTE ETAGE
Is niet in gebruik door een enkele aanpassing zou hier een verdieping van gemaakt kunnen worden, men was hier mee begonnen.

KELDER
Via de winkel en via woonhuis bereikt u via een trap de werkruimte met enkele ruimtes die nog in te richten zijn als een extra slaapkamer of waar behoefte aan is.

TUIN;
Prachtig aangelegde tuin, waar je de gehele dag van de zon kunt genieten, maar ook op de warme regenachtige dag kunt vertoeven onder prachtige veranda of overkapping aan de woning tussen de serre en woonhuis. Tuin biedt volop privacy, het gehele perceel van 960m2 is omheind. Bewateren tuin en gazon geschiedt d.m.v. waterpomp. Grote carport naast de woning, hier is toegang tot de tuin en gedeeltelijk afgesloten berging.

Bijzonderheden,
* Thans is er alleen een carport, maar de garage is nu in gebruik als verkoophoek, /showroom dus ook weer als garage te gebruiken.
* Airco aanwezig
* Alarmsysteem en brandmelders in verbinding met meldkamer
* Mei 2021 nieuwe CV-Ketel geplaatst

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtiging afspraak kun je contact opnemen met Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bieden en Wonen Veluwe
De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning