Westervoort – Het Hazeland 10

Bieden vanaf: € 550.000

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Inhoud: 463 m3
Woonoppervlakte: 180 m2
Perceel: 1920 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1991
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Verkopend makelaar Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Het betreft een biedproces vergelijkbaar met een vrijwillige veiling (geen executieveiling), waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.
Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.

Omschrijving:

Wij bieden aan, royale woning met zeer grote tuin met berging, met rondom tuin en zwembad in de achtertuin en zitgedeelte. 2 grote hallen op toplocatie. De woning is van binnen een mooie uitdaging om naar uw eigen wens te maken. De loodsen zijn ca. 200 en 350 m2 groot en allebei voorzien van sanitair, kantine, stroom en water met tevens een 2e verdieping. Ideaal voor eigen gebruik als werklocatie en of externe verhuur object(en). De hallen zijn allebei voorzien van hoge elektrische overheaddeuren en het terrein is voorzien van 2 grote elektrische schuifpoorten. Ook is er veel parkeerruimte. Dit alles bevindt zich op een terrein van ruim 2600 m2 op een A- locatie. 2 minuten van de A12 en vlakbij de Duitse grens en dus zeer geschikt als investeringsproject. 1 hal is momenteel verhuurd aan reeds 5 jaar betrouwbare huurder met 3 maandencontract welke dus eventueel overneembaar is .

Indeling woning:

Begane grond:

Bevind zich een ruime L vormige woonkamer met openhaard, 2x een schuifpui voor naar buiten en de serre/overkapping. Veel lichtinval in de woning door de raam partijen. Een seperate keuken met deur naar buiten, ruime hal met toilet en doorloop naar een ruime bijkeuken en de grote serre/overkapping.

Eerste verdieping:

Vanuit de trap in de hal komt u op de 1e verdieping welke via de overloop u brengt naar de 3 slaapkamers, waarvan de Master met balkon. De badkamer is voor zien van een separaat Bad, douche en 2e toilet.Tevens is er nog een vliering met ca.1.50 m stahoogte.
Nieuwsgierig geworden?, neem dan contact op met de makelaar Marco Verbeek van Bieden en Wonen. U kunt onze via Funda een bericht sturen of contact opnemen.
i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.

Bijzonderheden:

Mooi locatie met eigen grond op bedrijventerrein
Zeer geschikt voor eigen bewoning of beleggingsobject / verhuur
2 ruime loodsen
Zwembad in de achtertuin
Bouwjaar 1991
Overname per direct

Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons online biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

De eerst volgende biedronde: deze wordt binnenkort getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kuwij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 550.000


Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris