Wateringen – Windmolen 6

104 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 321.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Deze woning is binnenkort beschikbaar op de online veiling van Bieden & Wonen. Momenteel is deze woning nog niet aangeboden op de markt. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Omschrijving.
Gelegen in Wateringen ligt deze prachtige en ruime woning aan de Windmolen. De woning heeft een woonoppervlakte van 105 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 122 m2. De woning is gebouwd in 1987.
Windmolen 6 is gelegen in de buurt Suydervelt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De gezellige en zonnige tuin ligt op het Zuid-Zuidwesten en is de hele dag voorzien van de zon. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in de straat.

Indeling.
Via de entree kom je in de hal met toilet en toegang tot de benedenverdieping en de trap naar boven. De benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Op de begane grond, is aan de voorzijde van de woning de keuken gesitueerd. Het betreft een ruime keuken in een hoekopstelling. De lichte keuken biedt goed uitzicht over de gehele straat. In de keuken is ruim voldoende opbergruimte en in alle benodigde apparatuur is goed voorzien. De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning biedt veel ruimte en licht door de gunstige ligging aan de zonzijde. De diepe en zonovergoten tuin is voorzien van beplanting en een terras met zonnescherm. Achterin de tuin is een afsluitbare stenen schuur met ruimte voor tuingereedschap en fietsen. De poort aan de achterzijde is goed afsluitbaar en dat geeft een veilig gevoel. Door de poort kom je op het gezellige achterplein, wat heerlijk is voor gezinnen met jonge kinderen om onbezorgd buiten te kunnen spelen.

1e verdieping
Via de hal en trap bereik je de eerste verdieping met een aantal ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en een fijn whirlpoolbad. Het veluxraam zorgt voor directe lichtinval en extra frisse lucht. Verder is de badkamer voorzien van mechanische ventilatie.
De master bedroom is groot bemeten en gesitueerd aan de voorzijde van de verdieping. Daarnaast beschikt de verdieping over een tweede ruime slaapkamer, gelegen aan de achterzijde en naast de badkamer. Op deze verdieping is tevens volop opbergruimte aanwezig.

2e verdieping
De 2e verdieping beschikt over een derde slaapkamer, ook gelegen aan de voorzijde. Op deze verdieping is voldoende extra opbergruimte en tevens ruimte voor de was-droog combinatie. Hier zijn ook de HR ketel en de mechanische luchtbehandeling geïnstalleerd.

Kortgaand een ruime eensgezinswoning gelegen vlak in het gezellige Wateringse centrum, in een heerlijke kindvriendelijke woonwijk met veel speelpleintjes waarvan een zelfs direct gelegen is aan de eigen zonovergoten achtertuin. Een paradijs voor spelende kinderen, en een must voor zonaanbidders en je treft er veel gezelligheid onderling met de omringende buren.

Bereikbaarheid
De woning is goed bereikbaar met veel voorzienigen in de buurt en op loopafstand van het centrum van Wateringen, de winkels en supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden.

Deze woning is voorzien van alle gemakken waar een jong gezin naar zoekt, en biedt alle denkbare kwaliteit zowel in het huis als erbuiten in de tuin en in de directe omgeving.

Indeling.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
Gelegen in Rotterdam vindt u dit prachtige en ruime 3-kamer appartement aan de Pompenburg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 101 m2, is gebouwd in 1995 en heeft een energielabel B.
Hip wonen in Rotterdam, dat kan goed in deze buurt. Pompenburg 118 is gelegen in de buurt Oude Noorden, aan de rand van het centrum. Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het appartement is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Rotterdam, een supermarkt en het Centraal Station. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Oplevering:
Direct

Bied procedure:
Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdag 1
Datum: Maandag 23 maart 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 25 maart 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 26 maart 2020 om 15:00 uur

—-
Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: Maandag 6 april 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: Woensdag 8 april 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: Donderdag 9 april 2020 om 15:00 uur

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Caminada Notarissen Den Haag (070 413 84 13)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning