Vroomshoop – De Grutto 1

175 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: Prijs op aanvraag - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Kopen is GOEDKOPER dan huren met een hypotheekrente onder de 2%!! Op steenworp afstand van centrum, station, winkels en openbaar vervoer! Deze degelijk gebouwde woning uit 1996 heeft veel privacy en een verrassend grote tuin van ruim 200m2. Op de grens van Salland en Twente biedt het prima uitvalswegen richting Duitsland, Hardenberg en Zwolle. Rust, ruimte en natuur zijn volop in de nabijheid aanwezig. Deze karakteristieke villa is licht en ruimtelijk en staat op een vrije hoek.

Indeling
Entree naar zeer ruime hal met garderobe-nis, meterkast, toilet, L- vormige woonkamer, eetkeuken, bijkeuken en garage.

Eerste verdieping
overloop met vide naar vier slaapkamers en badkamer, inloopkast met vaste wastafel, bergruimte.

Bijzonderheden
De woonkamer heeft openslaande deuren, een laminaatvloer en een houtkachel voor een aangename warmte en sfeer. De keuken is L-vormig van opzet en is voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend is de bijkeuken met kastruimte. De hal, keuken en bijkeuken hebben plavuizen met vloerverwarming. Via de beging komt u in de geïsoleerde garage met elektrisch bedienbare deur.
De badkamer beschikt over vloerverwarming, een bad, douche, wastafel en tweede (zwevend) toilet.
De ouderslaapkamer heeft een grote inbouwkast met daarnaast een aparte bergruimte met vaste wastafel en inloopkledingkast.
De verrassend grote tuin met vrijstaand houten tuinhuis biedt veel privacy, waarbij de klinkertjes van het grote, zonnige terras, de tuin extra sfeer geven.
De grote garage kan verbouwd worden tot kantoor/werkruimte.

Onderhands een bod doen?
U kunt uw bod uitbrengen nadat u zich heeft geregistreerd als bieder via de website van BIEDEN & WONEN. Wilt u onderhands uw bod uitbrengen, neem dan contact op met de contactpersoon van deze woning zoals vermeld op de website van BIEDEN & WONEN.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Opgeld/ Veilingkosten
In sommige gevallen rekent veilinghuis BIEDEN & WONEN ‘opgeld’. Dit zijn veilingkosten. Deze veilingkosten worden in rekening gebracht bij de koper en vallen onder kosten koper. Deze kosten kunt u terugvinden in de ‘Speciale Veiling Voorwaarden’ onder het kopje ‘downloads’ op de website van BIEDEN & WONEN. Op de nota van afrekening die de notaris opmaakt bij de levering van het object, vindt u desbetreffende veilingkosten/opgeld voor deze woning terug. De getoonde richtprijs betreft de prijs kosten koper (k.k.) tenzij dit anders wordt aangegeven.

Veilingkosten kunnen onderdeel worden gemaakt van de koopsom en eventueel worden meegefinancierd in de hypotheekberekening van de koper.

Betaling
De koopsom (en eventuele bijkomende veilingkosten) dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

Prijs op aanvraag


Hoogste bod

€ 345.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning