Voorhout – Snoeklaan 24

Bieden vanaf: € 380.000

Kenmerken

Inhoud: 434 m3
Woonoppervlakte: 132 m2
Perceel: 140 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1997
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Let op – dit is geen executieveiling, maar een vrijwillige transparante online veiling! Als bieder kan je online inzien hoe de biedingen verlopen en transparant mee bieden!

Situering:
2000 Jaar geleden waren de Romeinen al op deze mooie plek in de Bollenstreek! En dat is te begrijpen. Toen lag deze plek nog in de duinrand tegen het woud; vandaar de naam ‘Voorhout’ of te wel het begin van het bos. Nu ligt Voorhout 13 minuten rijden van het Noordwijkse strand en luttele minuten rijden van de A44 die leidt naar Den Haag of Amsterdam. Per fiets zijn de meest prachtige natuurgebieden zoals de Waterleidingduinen, de Wassenaarse duinen en de Kagerplassen te bereiken. Wanneer u van het buitenleven houdt maar ook zo in de stad wil zijn dan is deze ruime 6 kamer(!) eengezinswoning in de kindvriendelijke woonwijk “Hoogh Teylingen” eentje met vele mogelijkheden.

De woning bevindt zich in een uiterste hoek van Voorhout met veel privacy en zonlicht. Op 8o meter een speeltuin en binnen enkele minuten lopen vindt u Sporthal de Tulp, diverse basisscholen, kinderopvang, hockey, voetbal en tennis/padelbanen . (Sport)fietsers kunnen zich uitleven in prachtige routes door landbouw-, bos- en duinlandschap. Supermarkten, speciaalzaken en het NS station in Voorhout zowel als Sassenheim liggen op korte afstand.
Ruim parkeren voor de deur en omdat het een doodlopende wijk is kunnen kinderen met enige voorzichtigheid vrijuit spelen op straat.

De woning heeft 6 kamers en is ruim 134m²/ 434 kubieke meter!

Door de uitbouw is de woonkamer ruim en de ligging op het westen garandeert veel zon en licht in de woning.

Begane grond:
Entree hal met aan de linkerzijde een moderne meterkast, het toilet en de trapopgang. Vanuit de hal komt u in de zeer ruime woonkamer gelegen aan de zonnige tuin. De kamer is afgewerkt met een sfeervolle houten vloer en praktische trapkast. De grote raampartij maakt de woonkamer erg licht. Aan de straatzijde bevind zich de keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder een: koelkast, een zeer recent geïnstalleerde extra brede 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en een vrijwel nieuw gemonteerde oven. Vanaf de keukenzijde straalt de ochtendzon in de woonkamer.
De ruime tuin is weelderig en heeft geen inkijk van overburen. Het geeft u de mogelijkheid heerlijk te genieten van de middag- en avondzon met familie en vrienden. Tevens is er achter in de tuin een vrijstaande stenen berging en een achterom met extra parkeergelegenheid en een dichtbij gelegen speeltuin.

Eerste verdieping:
Onderzijde trap is rond gestuukt. De overloop geeft u toegang tot 3 slaapkamers annex werkkamers. Er zijn mogelijkheden om de grootte van de kamers aan te passen en er bijvoorbeeld een zeer ruime master bedroom te maken of een walk-in garderobe. Precies wat de wensen van uw gezin zijn. Aan de straatzijde bevindt zich een ruime badkamer met bad, douche en toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met hier de cv-ketel (Remeha, ca 2012, jaarlijks onderhouden) en een aparte wastafel en een uitstekende Siemens wasautomaat. Aan de voor- en achterzijde twee grote en lichte slaapkamers.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: ca. 1997;
– Gebruiksoppervlakte Wonen (woonoppervlakte): ca. 134 m²;
– Gebruiksoppervlakte Externe bergruimte: ca. 8 m² (berging/schuur);
– Inhoud: ca. 434 m³;
– Perceeloppervlakte: 140 m² (eigen grond);
– Zonnige achtertuin op het westen/noordwesten .
– Stenen berging/schuur met elektra en een extra koelkast;
– Voldoende openbare parkeergelegenheid voor en achter het huis;
– Geen huizen direct achter het huis waardoor veel privacy in de zonnige tuin;
– In een wijk zonder doorgaand verkeer;
– Speeltuin op het binnenplein van de wijk
– Twee treinstations: Voorhout op 10 minuten fietsen, Sassenheim op 6 minuten met de auto;
– Met 5 minuten op de A44 richting Amsterdam, Leiden en Den Haag;
– Op 20 minuten fietsen van het strand van Noordwijk of Katwijk ;
– Oplevering mogelijk per direct

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden i.v.m. Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen met uw partner door de woning lopen .
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 380.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris