Vinkeveen – Vinkenkade 75-29

30 m2 - bieden vanaf: € 70.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
Dit unieke object is een chalet en ligt direct aan het water in Vinkeveen in een camping, genaamd: De Tachtig Morgen Camping! De camping ligt aan de Vinkeveense plassen. Een van de mooiste en rustigste wateren in de randstad, op nog geen tien kilometer van Amsterdam. Er zijn 145 vaste plekken, deze zijn ruim opgezet met veel groen. De camping is het gehele jaar geopend, dus ook in de winter kunnen de gasten in hun huis of caravan terecht.

Bijzonderheden, details & kosten
• perceel nr 29: 180 m2
• overdracht direct. Geen overdrachtsbelasting, geen notariskosten
• per direct leverbaar
• geen hypotheek mogelijk, betreft recreatiewoning
• Ook mogelijk om hier in andere getijden te verblijven zoals bv de winter!
• Het jaargeld voor 2019 bedraagt €17,00 (al voldaan voor 2019)
• huur standplaats bedaagt ca €3.060 (excl btw) per jaar (al voldaan voor 2019)
• div. kosten zoals toeristenbelasting (€250,00 per jaar), milieuheffing (€180,00) en rioolbelasting (€220,00), gezamenlijk een kostenpost van €667,00 euro per jaar. (al voldaan voor 2019)
• Totale indicatieve kostenpost per jaar voor chalet nr. 29 bedraagt: €3426,10 (excl 21% btw) per jaar, €3710,00 Incl btw

Indeling
Deze chalet ligt op een unieke plek, direct aan het water! Wanneer de chalet binnen loopt komt u in een klein, maar zeer knusse woning aan van 30 m2. U kunt de chalet eventueel (met goedkeuring van de parkeigenaar) uitbouwen aan de achterkant. Er is een ruimte tuin en deze grenst direct aan het water. Er is een kleine steiger waar u een bootje kunt neerleggen. U bent binnen enkele seconden varen bij de grote Vinkeveense plas.

Aan de binnenkant van de chalet treft u 1 slaapkamer aan en 1 badkamer, voorzien van alle standaards. Er is tevens een pantry aanwezig. Ook deze is voorzien van alle standaards.

Canon
De totale jaarlijkse indicatieve canon bedraagt €3710,00 (incl 21% btw), zoals hierboven reeds benoemd. Deze kostenpost bestaat uit: huur standplaats voor perceel nr 29, toeristenbelasting, milieuheffing en rioolbelasting.

Tuin / buiten
Er is een ruime prive tuin welke direct om het huisje ligt!

Wilt u een bod doen?
U kunt uw bod uitbrengen nadat u de woning heeft bezichtigd. Biedingen kunnen online worden gedaan via het platform van Bieden & Wonen. Bij de kavelpagina treft u een bied formulier aan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 70.000


Hoogste bod

€ 70.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning