Venlo – Zustersstraat 3

138 m2 - 7 kamers - bieden vanaf: € 247.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Omschrijving:
Nabij het centrum van Venlo, scholen en winkels gelegen in een rustige straat, zeer ruime eengezinswoning met eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s, tuin met tuinhuisje, vijverpartij, overdekt onderhoudsvrij terras met glazen dak.

Souterrain:
Hal met garderobe. Toilet met fonteintje. Pvc vloer woonkamer ca (45 m²) met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur( vaatwasser, oven, 4 pits gasfornuis, RVS afzuigkap en koelkast) met trapkast, eethoek, openslaande tuindeuren naar overdekt terras ca (15 m² ) op het zuid/westen.

Begane grond:
Overloop met toegang naar 4 slaapkamers ca (10 m², 10 m² 14 m², 15 m²) voorzien van parket- en laminaatvloeren. Moderne badkamer (2002) met hoekbad, aparte douche, double wastafel, hangend toilet en vloerverwarming. Betegelde technische ruimte met cv-ketel (Remeha 2012), mechanische ventilatie en witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:
Bijzonderheden: Bouwjaar 1996. Perceelopp. 313m2. Inhoud 415m3. Woonoppervlakte 138m2. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen, thermische beglazing, diverse rolluiken en begane grond voorzien van keramische tegels. Overkapping terras voorzien van spotjes. Pand verkeert in een perfecte staat van onderhoud. Aanvaarding in overleg.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 247.500


Hoogste bod

€ 247.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning