Venlo – Zustersstraat 3

Bieden vanaf: € 247.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 415 m3
Woonoppervlakte: 138 m2
Perceel: 138 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 7

Omschrijving

Omschrijving:
Nabij het centrum van Venlo, scholen en winkels gelegen in een rustige straat, zeer ruime eengezinswoning met eigen oprit met ruimte voor 2 auto’s, tuin met tuinhuisje, vijverpartij, overdekt onderhoudsvrij terras met glazen dak.

Souterrain:
Hal met garderobe. Toilet met fonteintje. Pvc vloer woonkamer ca (45 m²) met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur( vaatwasser, oven, 4 pits gasfornuis, RVS afzuigkap en koelkast) met trapkast, eethoek, openslaande tuindeuren naar overdekt terras ca (15 m² ) op het zuid/westen.

Begane grond:
Overloop met toegang naar 4 slaapkamers ca (10 m², 10 m² 14 m², 15 m²) voorzien van parket- en laminaatvloeren. Moderne badkamer (2002) met hoekbad, aparte douche, double wastafel, hangend toilet en vloerverwarming. Betegelde technische ruimte met cv-ketel (Remeha 2012), mechanische ventilatie en witgoedaansluiting.

Bijzonderheden:
Bijzonderheden: Bouwjaar 1996. Perceelopp. 313m2. Inhoud 415m3. Woonoppervlakte 138m2. De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen, thermische beglazing, diverse rolluiken en begane grond voorzien van keramische tegels. Overkapping terras voorzien van spotjes. Pand verkeert in een perfecte staat van onderhoud. Aanvaarding in overleg.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 247.500

Hoogste bod

€ 247.500


Veilinghuis