Venlo – Heierkerkweg 13

Richtprijs: € 225.000

Kenmerken

Inhoud: 358 m3
Woonoppervlakte: 99 m2
Perceel: 590 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1940
Aantal kamers: 7

Omschrijving

Deze prachtige halfvrijstaande woning bieden wij u te koop aan namens onze opdrachtgever. Een prachtig exemplaar midden in een zeer aantrekkelijke groene omgeving! Omringt door de groene natuur vindt u hier een ruime woning aan.

Indeling
Naast deze woning treft u een oprit aan voor uw auto met een garage. Als u een stukje verder rijdt dan treft u daar de voordeur aan van het object, direct gelegen aan de rustige Heierkerkweg. Op de begane grond beschikt het object over een ruime woonkamer met grote ramen. Middels deze ramen beschikt u over veel daglicht gedurende de dag. Tevens oogt de ruimte zeer groot door het hoge plafond. Aan het einde van de ruimte treft u de gesloten keuken.

De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en is met mooi hout afgewerkt. Het is een kleine, doch gezellige keuken.

Kamers
Verder biedt deze woning een zeer goed onderhouden badkamer, 3 slaapkamers en een kleine studeerkamer. Deze studeerkamer kan eventueel in een kleine vierde slaapkamer omgezet worden, geheel afhankelijk van de wensen van de nieuwe eigenaar van dit huis.

Buiten
Wanneer u de oprit oprijdt buiten dit huis ziet u een zeer net onderhouden klimop waar u met uw auto onder door kan rijden. Wederom bestaat dit uit een stukje groen. Even verder treft u de tuin.

In de zeer net onderhouden tuin kunt u heerlijk genieten van het weer en is er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Achterin de tuin beschikt het huis tevens over een ruime tuinhuis!

Het uitzicht aan de achterkant van het huis bestaat uit nog meer groen! Het is een oase van rust!

Januari 2020 wordt glasvezel aangelegd met bijbehorende aansluiting in de woning.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 1 week na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Veilinghuis