Utrecht – Van Vollenhovenlaan 166

103 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 249.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Omgeving
Voor het appartement ligt een ruim parkeerterrein en ook in de nabije omgeving is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Binnen een mum van tijd bent u op de A2 en de A12 en de bus en sneltram stoppen praktisch voor de deur. Met de fiets ligt het centraal station en de binnenstad op ongeveer 10 minuten. Ook het winkelcentrum en gezondheidscentra heeft u op vijf minuten wandelafstand. Kinderboerderij, park, fitnessclub, sportverenigingen, basisscholen, middelbare scholen en MBO zijn ook allemaal aanwezig in de wijk.

Bijzonderheden

• 2 woonlagen, 4 slaapkamer appartement (maisonnette)
• Op elke verdieping een douche en toilet
• Nabij de snelweg (makkelijk bereikbaar)
• Nabij de Jaarbeurs, centraal station en stadscentrum Utrecht
• Ruime tuin aan de achterzijde van het appartement
• Met alle benodigdheden in de nabije omgeving.
• Oplevering per 1 augustus 2019 (of zoveel eerder of later als mogelijk)

Indeling
Bij binnenkomst in dit heerlijke appartement verdeeld over twee woonlagen komt u in een hal dat u leidt naar een ruime gesloten keuken, een badkamer, toilet, twee slaapkamers en een lichte woonkamer op het zuid westen met openslaande deuren naar een balkon. Vanaf de hal bevind zich ook de trap naar de begane grond met twee slaapkamers die elk beschikt over een eigen kitchenette en grote lichte ramen (dubbelglas).Ook hier is er een badkamer met toilet en was/ drooggelegenheid. Momenteel wordt een kamer verhuurd tot juli.

Erfpacht
Geen erfpacht.

Tuin / buiten
Er is ook een balkon via de keuken en deze heeft een trap naar de ruime tuin (op het noord-oosten) met bomen en struiken.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het de verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 249.500


Hoogste bod

€ 285.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning