Utrecht – Van Vollenhovenlaan 166

Bieden vanaf: € 249.500

Verkocht

Kenmerken

Inhoud: 321 m3
Woonoppervlakte: 103 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1967
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Omgeving
Voor het appartement ligt een ruim parkeerterrein en ook in de nabije omgeving is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Binnen een mum van tijd bent u op de A2 en de A12 en de bus en sneltram stoppen praktisch voor de deur. Met de fiets ligt het centraal station en de binnenstad op ongeveer 10 minuten. Ook het winkelcentrum en gezondheidscentra heeft u op vijf minuten wandelafstand. Kinderboerderij, park, fitnessclub, sportverenigingen, basisscholen, middelbare scholen en MBO zijn ook allemaal aanwezig in de wijk.

Bijzonderheden

• 2 woonlagen, 4 slaapkamer appartement (maisonnette)
• Op elke verdieping een douche en toilet
• Nabij de snelweg (makkelijk bereikbaar)
• Nabij de Jaarbeurs, centraal station en stadscentrum Utrecht
• Ruime tuin aan de achterzijde van het appartement
• Met alle benodigdheden in de nabije omgeving.
• Oplevering per 1 augustus 2019 (of zoveel eerder of later als mogelijk)

Indeling
Bij binnenkomst in dit heerlijke appartement verdeeld over twee woonlagen komt u in een hal dat u leidt naar een ruime gesloten keuken, een badkamer, toilet, twee slaapkamers en een lichte woonkamer op het zuid westen met openslaande deuren naar een balkon. Vanaf de hal bevind zich ook de trap naar de begane grond met twee slaapkamers die elk beschikt over een eigen kitchenette en grote lichte ramen (dubbelglas).Ook hier is er een badkamer met toilet en was/ drooggelegenheid. Momenteel wordt een kamer verhuurd tot juli.

Erfpacht
Geen erfpacht.

Tuin / buiten
Er is ook een balkon via de keuken en deze heeft een trap naar de ruime tuin (op het noord-oosten) met bomen en struiken.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. De verkoper houdt zich te dien aanzien het recht van beraad voor. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het de verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 249.500

Hoogste bod

€ 285.500


Contactpersoon


Veilinghuis