Utrecht – Van Heesstraat 67

55 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 199.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 06 38 20 97 60

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Unieke starterswoning

Bieden en wonen verkoopt dit appartement via een uniek en transparant online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces.

In biedronde 1 is er door verkopende partij geen gunning van het appartement gedaan.
Voor geïnteresseerden organiseren wij een 2e biedronde en indien hier geen gunning wordt gedaan een eventuele 3e biedronde.

Tweede biedronde:
Start vr 04 okt 2019 om 13:00 uur tot en met vr 11 okt 2019 15:00 uur

Kijkdagen zijn op afspraak:
Woensdag 02-oktober-2019
14:00 – 16:00 uur
Maandag 07-oktober-2019
10:00 – 12: 00 uur
Aanmelden voor de een bezichtiging via onze website: Bieden en Wonen

=======

Starterswoning in de wijk zuilen – Utrecht

Omgeving
De woning is gelegen in de mooie wijk Zuilen aan een rustige straat met op loopafstand is een klein winkelcentrum “de Punt”, waar een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en een primera aanwezig zijn.

Daarnaast is de woning zeer gunstig gesitueerd t.o.v. snelwegen, op fietsafstand van het centrum van Utrecht en het natuurgebied van de Maarsseveense Plassen met volop ontspanningsmogelijkheden,
beiden op slechts 15 minuten fietsafstand. Amsterdam is op 20 autominuten afstand.

Bijzonderheden
Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van dit complex en heeft een mooi uitzicht.
* Parkeerplek op eigen terrein
* Centrale entree met lift
* Bouwjaar 2004/2005
* Gezonde Vve met voldoende reserves
* Ruime galerij op (ZW)
* Eigen grond

Indeling
Na binnenkomst is de eerste kamer de (master) slaapkamer, deze is mede door de mooie grote glazen wand met schuifpuien erg fris en licht te noemen, verder beschikt de kamer standaard ook over een grote kledingkast.
Dan volgt de meterkast, waarin tevens wat ruimte beschikbaar is voor bijvoorbeeld een stofzuiger en/of huishoudelijke spullen.Hier is een slimme meter geplaatst en is de internet ingang.
De volgende deur geeft toegang tot de badkamer, deze is nog in de origineel opgeleverde staat, eenvoudig, functioneel en netjes en deze is voorzien van een design radiator.
Daarna volgt een multifunctionele ruimte, welke ook als studieruimte of werkruimte ingericht kan worden. Als laatste (voor het betreden van de woonkamer) is er nog een kleine berging met cv-combiketel en wasmachine aansluiting.

De woonkamer is ruim, modern en heeft een vrij uitzicht op de wijk en beschikt tevens over een Frans balkon, waarvan de deuren opengezet kunnen worden.
Het is een aangenaam en rustig wooncomplex met prettige buren.

Erfpacht
n.v.t.
Volledig eigendom

Tuin / buiten
Aan de achterzijde op de brede galerij (ZW) kun je heerlijk genieten van de zon.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Betaling
De koopsom dient bij de levering te worden voldaan. Uiterlijk 30 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst dient koper een waarborgsom van 10% van de koopprijs bij de notaris te storten dan wel een bankgarantie tot zodanig bedrag gesteld te laten hebben.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Tip: Benieuwd of je deze woning kunt betalen?

Bieden vanaf

€ 199.500


Hoogste bod

€ 219.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning