Utrecht – Skagerraklaan 107

91 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 400.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL, WAARNA DE VERKOPEND MAKELAAR VAN BIEDEN EN WONEN UTRECHT U Z.S.M CONTACTEERT OM MET U EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING OP Di.19 APRIL of Do. 21 APRIL IN TE PLANNEN.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces.

Skagerraklaan 107

Deze fijne tussenwoning in de wijk Langerak, heeft 3 slaapkamers en
een prettige woonkamer. De woning heeft een zonnige voortuin, met
parkeergelegenheid op eigen terrein en een diepe beschutte achtertuin met achterom, waardoor u hier heerlijk van de buitenruimte kunt genieten. De woning ligt aan een doodlopend stukje straat en is ideaal voor starters en jonge gezinnen. Door de gunstige ligging, is er eigenlijk alleen bestemmingsverkeer, waardoor het rustig wonen is.

Langerak is een kindvriendelijke wijk in Utrecht. Het ligt ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal en de bouw is erg gevarieerd. Door de ruime opzet van de buurt met speeltuinen en veel groen, is de wijk populair bij jonge gezinnen. In de buurt zijn meerdere scholen, kinderopvangcentra en sportverenigingen. Daarnaast heeft het een eigen winkelcentrum met een diversiteit aan horeca en winkels. Langerak is erg goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Met de bus bent u met 10 minuten op station Utrecht Centraal en met de fiets bent u 20 minuten onderweg. Binnen een paar minuten bevindt u zich op één van de omliggende snelwegen (A2/A12), waar u snel de grote steden in de omgeving bereikt.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1999;
– De woning is geheel geïsoleerd;
– Gehele begane grond bevat vloerverwarming;
– Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
– Het recht van erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
– De woning is snel beschikbaar: Oplevering in overleg, uiterlijk 30 juni 2022
– Notariskeuze ligt bij verkoper L.R. Notarissen te Utrecht
– Het is mogelijk een tweede verdieping (opbouw) te realiseren om daarmee
nog ca 20m2 extra aan woonoppervlak te creëren.
(Bij de beide buurwoningen is dit al gerealiseerd)

Indeling
Begane grond
De woning bereikt u via de voortuin. De voordeur brengt u naar de hal, waar zich het toilet bevindt. Hier vindt u ook een inbouwkast, waardoor de jassen uit het zicht weggehangen kunnen worden. Loopt u verder, dan bereikt u de woonkamer.
De gehele begane grond van de woning heeft vloerverwarming, een nette tegelvloer en is netjes afgewerkt met strakke muurafwerking. Bij het betreden van de woonkamer heeft u de open keuken aan uw linkerhand. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft lichtblauwe keukenkastjes en een donker werkblad. Hier is ook nog een extra deur naar de voortuin. Aan de rechterhand loopt u verder de woonkamer in, hier bevindt zich ook de open trap naar de verdieping, ruimte voor de eettafel en de woonkamer met uitzicht op de achtertuin.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping vindt u in totaal 3 slaapkamers en badkamer. De vloeren zijn voorzien van een kurkenvloer in beige tint. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en de 2 andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. De slaapkamers hebben meerdere raampartijen waardoor er ruim lichtinval is. Op de kamers is ruimte voor kasten en ook in de gang is er voldoende opbergruimte. De badkamer ligt tussen de voor en achterkamer in en hier een fijn ligbad met douche, badkamermeubel met spiegel en wastafel en daarnaast is hier ook de aansluiting voor de wasmachine en droger te vinden. Eventueel kan de wasmachine ook in de ruime berging aan de achterzijde van de woning geplaatst worden.

Buitenruimte
U woont hier prachtig omgeven door veel groen. ’s Morgens geniet u van de zon in de voortuin en ’s avonds geniet u van de zon in de achtertuin, welke door groene klimop planten is omheind. De tuin is speels aangelegd met ruimte voor planten. Doordat de tuin diep is, kunnen er meerdere zitplekken gerealiseerd worden. Door de aanwezige beplanting en afscheiding met de buurwoningen, kunt u in alle privacy genieten van deze buitenruimte!

Berging
Aan de achterzijde is ook de ruime (fietsen)berging gesitueerd, hier is naast
elektra en verwarming, ook een wateraansluiting en afvoer, zodat hier evt. de wasmachine kan staan.

Toevoeging van de huidige bewoners:
Dagelijks genieten van een Comfortabel en knus huis in een gezellig buurt met veel contact, waarbij kinderen de mogelijkheid hebben samen buiten te spelen in een veilige omgeving.

Bezichtigingen:
De bezichtigingen vinden plaats op afspraak. Kijkmomenten van 30 minuten.
De Kijkdagen staan gepland op dinsdag 19 april en op donderdag 21 april.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname aan de biedronde.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden.
Informatie over het biedproces en eventuele bijkomende kosten wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning