Utrecht – Prof. Jordanlaan 22

174 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 750.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

Prof. Jordanlaan 22 te Utrecht
Gelegen aan een monumentale laan met kastanjebomen en waterpartij aan de rand van de lommerrijke wijk Tuindorp. Wat een schitterende plek om te wonen! Hier is een vrij uitzicht op groen en een waterpartij! Heel rustig en toch heel dichtbij het bruisende centrum van Utrecht! Deze prachtige 3-1 kap middenwoning met een fors perceel komt beschikbaar!
De woning dient gemoderniseerd te worden en biedt een unieke kans om hier uw droomwoning van te maken. De mogelijkheden zijn legio.

Heeft u altijd al gedroomd van een tuingerichte woonkamer en uitbouw met openslaande deuren, compleet met openkeuken en keuken eiland, met uitzicht op een fraaie diepe tuin? Dan is dit uw kans om dit hier te realiseren!

Zie jij jezelf hier wonen? Onze makelaar geeft je graag een rondleiding.

De woning heeft op de begane grond jaren dienstgedaan als kantoor, waarbij op de verdieping gewoond werd. Na de pensionering van de bewoners is de kantoorruimte omgevormd tot woonruimte. Zo vindt u zowel beneden als op de 1e verdieping een keuken.
Verkopers hebben recent de woning bouwtechnisch laten keuren en de woning scoort hierin goed. De aandachtspunten uit het rapport kunnen wij met u delen.

Bijzonderheden:
* Dwarskap woning gebouwd in de breedte met dubbele erkers en veel lichtinval
* Oppervlakte woning: 174m²
* Mogelijkheid om de woning naar achteren uit te bouwen over de volle breedte levert ca 30m2 extra woonruimte op.
* Perceeloppervlakte: 262 m² (kadastraal 2 percelen)
* Bouwjaar: 1931
* Woonkamer is voorzien van vloerisolatie (Tonzon-systeem).
* Verwarming installatie is van 2018, de verwarming zelf is via een ringleiding systeem.
De begane grond en de 1e verdieping separaat regelbaar.
* De gevels zijn voorzien van schuim isolatie (1972)
* 16 Zonnepanelen, teruglevering 2021-2022 ca 2.000 kW/ besparing ca. € 460,00
* Meterkast volledig vernieuwd en uitgebreid.
* Aantal slaapkamers: 3, eenvoudig 4/5 slaapkamers te realiseren.
* Openbaar/ Betaald Parkeren vergunning ca €100,00 per jaar
* Vrije ligging en vrij uitzicht
* Eigen grond
* Oplevering kan snel in overleg

De verkoper aan het woord;
Het was hier heel prettig wonen de voorbije 60 jaar.
Als in de winter de vaart dicht vroor, hadden we een bijna privé ijsbaan voor de deur.
Verder is het een genot om vanuit de huiskamer te zien hoe de vogeltjes het voer in de voortuin oppikken en de narcissen in de borders naast het wandelpad in bloei komen.

De indeling

Begane grond
Via de voortuin komt u bij de entree van de woning. Via de ruime hal is er toegang tot de 1e verdieping, de doorgang naar de achtergelegen bescheiden keuken en de zeer royale woon- en eetkamer. De woonkamer is extra breed, met dubbele erkers en plameco plafond met inbouw spotjes en is daardoor plezierig licht.

Mogelijkheden (zie Impressie uitbouw)
De woonkamer kan aan de achterzijde van de woning over de volle breedte (8,5m) worden uitgebouwd (vergunnig/afstemming met de buren). Dit geeft u de mogelijkheid om de keuken en de nieuwe uitbouw te combineren tot een tuingerichte woon/leefruimte met bijvoorbeeld keukeneiland en tuingerichte eetkamer.
De huidige keuken is thans geplaatst in de bescheiden aanbouw aan de achtzijde van de woning, deze aanbouw kan eventueel geïntegreerd worden in de uitbreiding van de woning aan de achterzijde.
De tuin is op Westen gelegen en heeft veel privacy. Ook de indeling en afscherming maakt deze tuin meer dan plezierig. De zon is er natuurlijk ook in overvloed

Eerste verdieping
Via de trap kom je op de 1e verdieping, ook hier is een keuken in de uitbouw.
Hier bevindt zich de oude woonkamer, momenteel in gebruik als werk- slaapkamer, De werkkamer vindt u bij de entree en deze loopt naar rechts over in de grote slaapkamer.
Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer gesitueerd met 2e toilet en een inloop douche-unit van Molenaar (2015)

Tweede verdieping
Via een steile trap komt u op de 2e en hoogste verdieping.
De ramen in de dakkapel zijn hier gedeeltelijk dubbelglas. Ook deze ruimte is efficiënt ingedeeld.
Via de overloop heeft u toegang tot een kleine badkamer met douchegelegenheid en 3e toilet en tot de twee aanwezige slaapkamers

Energie en duurzaamheid
De woning is voorzien van 16 zonnepanelen, waardoor er een forse besparing op de energiekosten mogelijk is.

Wat je wilt weten over de woonomgeving
De brede Laan is zeer rustig en heeft met een mooi wandelpad langs het water. Dat maakt deze straat tot een van de mooiste van Tuindorp. Een plek waar kinderen op straat spelen en waar ook ieder jaar een straatfeest wordt georganiseerd voor jong en oud. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Winkelcentrum De Gaard, dat geheel gerenoveerd is en veel winkelaanbod biedt. Kinderopvang, diverse basisscholen en voortgezet onderwijs bevinden zich allen in de wijk en het gezondheidscentrum is om de hoek. Het Griftpark met kinderboerderij en speeltuin is op loopafstand. Op de fiets ben je binnen vijf minuten in de oude binnenstad van Utrecht. Ook de diverse uitvalswegen (o.a. A27, A28 en A12) zijn snel bereikbaar.

Bezichtigingen:
De bezichtigingen vinden plaats op afspraak. Kijkmomenten van 45 minuten.
De Kijkdagen staan gepland op woensdag 20 april en op vrijdag 22 april daarna in overleg.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname aan de biedronde.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden.
Informatie over het biedproces en eventuele bijkomende kosten wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning