Utrecht – Lombokstraat 15bis

65 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ben je op zoek naar iets bijzonders ……..

De Lombokstraat is een van de weinige straten met een woonerf. Kinderen spelen op straat en er heerst een gezellige sfeer met de buurtgenoten onderling.
Er is een WhatsApp groep met de buurtgenoten, waar men elkaar uitnodigt voor borrels en barbecues en men elkaar om hulp kan vragen.
De straat is alleen te bereiken via een zijweg, en daarmee verkeersluw. De straat ademt veel historie, groen, rust en eenheid uit. Een oase van rust in het gezellige Lombok!

Je treft hier deze lichte en sfeervolle bovenwoning, daterend uit ca. 1918, aan in de zeer gewilde woonwijk Lombok, met gezellige winkels, speciaalzaken en eethuisjes.
Op een paar fietsminuten van de binnenstad van Utrecht, en tevens op een paar minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Bijzonderheden:
– ca 65m2 woonoppervlak
– Bouwtechnisch rapport (2015) is beschikbaar,
de genoemde verbeterpunten zijn deels uitgevoerd o.a: een geheel nieuwe meterkast
– Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht
– Buitenschilderwerk en stadsrenovatie is uitgevoerd in 2011
– Woning is geheel voorzien van dubbel glas
– Verwarming en warm water via CV-ketel (1999, eigendom)
– Slapende VvE, moet opgestart worden

Bovenwoning
Een bijzondere en charmante woning qua uitstraling en indeling.
Kenmerkend voor de woning zijn de karakteristieke details zoals de gevel en de hoge plafonds en het feit dat de woning in de breedte is gebouwd.
De indeling is daardoor heel praktisch en sfeervol. De ruime en zonovergoten woonkamer met veel raampartijen staat in open verbinding met de open keuken.
Zelfs in de winter valt het op hoeveel licht naar binnenkomt. De open keuken maakt het uitermate geschikt om diners voor vrienden klaar te maken, terwijl je ondertussen gezellig door babbelt.
De hoge plafonds (met balken), de nette laminaatvloer en open trap maken het plaatje compleet.
De open, ruime keuken met groot keukenblad is voorzien van de nodige inbouw-apparatuur.

De badkamer is keurig en functioneel qua uitvoering. Op de 2de verdieping kom je via een ruime overloop bij een ruime slaapkamer aan.
De multifunctionele ruime overloop is ook in te delen als werk-/logeerplek mede dankzij de dakkapel aan de achterzijde.
De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een handige vliering.

De woning is ook dichtbij diverse uitvalswegen. De wijk Lombok ten westen van het oude centrum is goed bereikbaar voor zowel auto
(binnen 5 minuten zit je bijvoorbeeld op de A2) als openbaar vervoer (Utrecht CS is op 7 minuten loopafstand).
Het universiteitscentrum De Uithof is op ca. 20 fietsminuten afstand gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de kanaalstraat,
maar ook de Albert Heijn is in de wijk gevestigd en iets verderop de Aldi en Nettorama. Tevens bevindt er zich een sportschool in de wijk.
Het stadspark ‘Oog in Al’, het stadsstrand ‘Oog in Al’ en het culturele ‘Molenpark’ liggen op wandelafstand.

“Kortom een verrassende woning op een prachtige plek die een bezichtiging waard is.”

=======

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Aangepaste individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 20 minuten ivm Corona.

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de verkopende makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden en Wonen. Er worden ivm Corona losse bezichtigingen ingepland. U krijgt 15 minuten om alleen door de woning lopen.

Kijkdag maandag 14 september, op afspraak.
Bel voor een afspraak met de Makelaar Rink Dobbenga mobiel: 06 55 844 500. Of laat je gegevens achter op onze web-site, dan nemen wij contact met je op.
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM voor de bezichtiging met u.

VRIJWILLIGE ONLINE VEILING
Biedrondes: (bieden via online veiling op de website van Bieden en Wonen)
Starttijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Deze is / wordt getoond op de website van Bieden en Wonen

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 275.000


Hoogste bod

€ 292.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning