Utrecht – Hijmans van den Berghlaan 26

57 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 295.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Rink Dobbenga - rink@biedenenwonen.nl - 06 55 84 45 00

Rink Dobbenga

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL, WAARNA DE VERKOPEND MAKELAAR U Z.S.M CONTACTEERT OM MET U EEN AFSRPAAK VOOR EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN.

Heerlijk 2-kamer appartement met heerlijke ruime tuin in Tuindorp-Oost

HIJMANS VAN DEN BERGHLAAN 26 – UTRECHT

Wil jij wonen in een rustige omgeving en een heerlijk licht appartement met alle voorzieningen in de directe omgeving?
Wij bieden aan dit goed onderhouden, instapklare 2-kamerappartement met inpandige berging, heerlijke diepe achtertuin en balkon aan de voorzijde.
Dit appartement heeft een ruime woonkamer, een grote slaapkamer, badkamer met toilet, een half open keuken en een nette wand- en vloerafwerking. Daarnaast is de woning volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. De woning is gelegen op de begane grond van een appartementencomplex met een actieve en gezonde VVE waardoor het complex goed is onderhouden.
De oude moederhaard is vervangen door een gashaard die de woning van warmte voorziet.

Locatie
Het gezellige centrum van Utrecht bevindt zich op korte fietsafstand. Ook heeft de wijk uitstekende verbinding met het openbaar vervoer richting het centrum en het Centraal Station. Het appartement bevindt zich op loop-/fietsafstand van winkelcentrum De Gaard. Dit winkelcentrum is onlangs helemaal gerenoveerd en uitgebreid met een breed winkelaanbod zoals een Hema, diverse delicatessenzaken en het gezellige restaurant Buurten. Daarnaast kent de wijk ook een gezondheidscentrum, diverse basisscholen en kinderdagopvang. Parkeren is gratis tussen 11.00 en 6.00 uur én op zondag. Uiteraard is er ook een parkeervergunning per huishouden verkrijgbaar via de gemeente.
Ergens lekker lunchen, borrelen of een avondje lekker uit eten gaan? Je vindt diverse gezellige gelegenheden in de directe omgeving in Tuinwijk of de Vogelenbuurt. In het Griftpark kun je heerlijk sporten en naast gezellige horeca is er ook een kinderboerderij en speeltuin.

Bereikbaarheid
Het appartement heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen waardoor je snel de stad uit bent. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op steenworp afstand en de bus brengt je binnen 10 minuten in het gezellige centrum van Utrecht-stad of binnen 20 minuten op het Centraal Station.
Ook het universiteitscentrum ‘De Uithof’ is goed per fiets of bus te bereiken. Je bent met de auto snel op de A27/A28 of op de ring richting Amsterdam/Breda/Arnhem.

Het appartementencomplex
De woning maakt onderdeel uit van appartementencomplex. Er is een actieve en gezonde VVE en het complex is goed onderhouden. Vanuit de VVE worden er veel dingen aangepakt en zal op korte termijn een nieuw meerjaren onderhoudsplan (MJOP) gereed zijn voor de komende 10 jaar. De servicekosten bedragen €167,50 per maand (dit is inclusief waterverbruik) Een huurboiler van Eneco a €15,00 per maand zorgt voor warm water.

INDELING

Begane grond: centrale entree met bellenplateau, brievenbussen en directe toegang naar het appartement.

Entree appartement: Via de hal met meterkast kom je rechtdoor de ruime en lichte woonkamer binnen, hier is het balkon aan de voorzijde van het appartement te bereiken. De tweede ruimte/ c.q. werkkamer en de badkamer met toilet is direct via de hal te bereiken. De keuken gelegen aan de voorzijde is te bereiken via de woonkamer en voorzien van Vaatwasser, Oven en koelkast, koken is op gas. Achterin de woonkamer is de deur naar een ruime en lichte slaapkamer met toegang tot de heerlijk ruime achtertuin.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden appartement, 57m² gebruiksoppervlakte,
gelegen in Tuindorp Oost;
– Energielabel D
– Ruime diepe achtertuin op het NW in de zomer half zon / half schaduw
– Heerlijk diepe tuin/buitenruimte
– 1 balkon aan de voorzijde (zuid ligging);
– Verwarming middels gashaard in de woonkamer
– Het appartement is geheel voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen;
– Actieve VvE, servicekosten bedragen € 167,50 per maand (inclusief
opstalverzekering en water);
– Warmwatervoorziening d.m.v. huurboiler van Eneco a € 15,– per mnd.
– Oplevering kan snel / in overleg.

Bezichtigingen:
De bezichtigingen vinden plaats op afspraak. Kijkmomenten van 30 minuten.
De Kijkdagen staan gepland op donderdag 7 april en op dinsdag 12 april.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname aan de biedronde.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden.
Informatie over het biedproces en eventuele bijkomende kosten wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning