Uitgeest – Ziendervaart 19

106 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 345.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

Verkopend makelaar Bieden en Wonen biedt aan;

Fijne woning met veel mogelijkheden zoals aanbouw aan de achterkant of de toch al ruime zolder nog groter maken doormiddel van een dakkapel.
Zonnige voortuin en grote achtertuin aan het water, De hele dag zon. Genoeg opbergmogelijkheden in de schuur en een blokhut met overkapping waar je in het begin van het voorjaar al heerlijk beschut in de zon kunt zitten. Heerlijke vis plek bij het water voor de rust.
In de winter leuk schaatsen zo vanaf je eigen kant het ijs op.
Grote poort waardoor je zo je eigen terrein op rijd. Auto parkeren op eigen inrit. Trein Station Uitgeest op enkele minuten loopafstand.
Nabij uitvalswegen. Scholen en winkels in de directe omgeving,
Castricum en Bakkum op fiets afstand.
Dichtbij Sportvelden en buitenzwembad de Zien.
Op de hoek het hertenkamp met herten schapen,geitjes,ezeltjes enz.
Kortom een heerlijk huis met veel potentie.

De begane grond heeft een lichte woonkamer met een aangebouwde keuken met doorloop naar buiten en aparte ruimte voor was/berghok? De entreehal loopt door naar de woonkamer. Via een vaste trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping met twee slaapkamers voorzien van een nette badkamer met tweede toilet, inloop douche, ruim bad en wastafel. Vanuit de overloop ga je via een deur met een vaste trap naar de ruime zolder.
En dan is er nog die eigen tuin! Deze is fijn besloten en de hele dag zon.
Bijzonderheden;

– nieuwe slijtvast laminaat
– nieuwe dakpannen april 2021
– lood om de schoorsteen vernieuwd
– dakgoot achterkant vernieuwd
– Bouwjaar ca. 1925
– 106 M2 woonoppervlakte
– energielabel C
– boei delen ( trespa ) op het dak vernieuwd
– eigen grond

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt je contact opnemen met de verkopende makelaar Marco Verbeek van Bieden en Wonen Amsterdam via funda,of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen onder Amsterdam.
Wij verzoeken de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online transparante biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd welke op de website van Bieden en Wonen staan vermeld bij de betreffende woning. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. Dit betreft geen executieveiling.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.
erceeloppervlakte 390 m2 met recht op overpad.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning