Uitgeest – Ziendervaart 19

Bieden vanaf: € 345.000

Kenmerken

Inhoud: 373 m3
Woonoppervlakte: 106 m2
Perceel: 106 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1925
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Bieden en Wonen biedt aan;

Dit is een bieden-vanaf-prijs: € 345.000,-

Fijne woning met veel mogelijkheden zoals aanbouw aan de achterkant of de toch al ruime zolder nog groter maken doormiddel van een dakkapel.
Zonnige voortuin en grote achtertuin aan het water, De hele dag zon. Genoeg opbergmogelijkheden in de schuur en een blokhut met overkapping waar je in het begin van het voorjaar al heerlijk beschut in de zon kunt zitten. Heerlijk visplek bij het water voor de rust.
In de winter leuk schaatsen zo vanaf je eigen kant het ijs op.
Grote poort waardoor je zo je eigen terrein op rijd. Auto parkeren op eigen inrit. Trein Station Uitgeest op enkele minuten loopafstand.
Nabij uitvalswegen. Scholen en winkels in de directe omgeving,
Castricum en bakkum op fiets afstand.
Dichtbij Sportvelden en buitenzwembad de Zien
Op de hoek het hertenkamp met herten schapen,geitjes,ezeltjes enz.
Kortom een heerlijk huis met veel potentie.

De begane grond heeft een lichte woonkamer met een aangebouwde keuken met doorloop naar buiten en aparte ruimte voor was/berghok? De entreehal loopt door naar de woonkamer. Via een vaste trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping met twee slaapkamers voorzien van een nette badkamer met tweede toilet, inloop douche, ruim bad en wastafel. Vanuit de overloop ga je via een deur met een vaste trap naar de ruime zolder.
En dan is er nog die eigen tuin! Deze is fijn besloten en de hele dag zon. Bouwjaar: circa 1906 Woonopp.: 82 m2 Inhoud: 325 m3

Bijzonderheden;

– nieuwe slijtvast laminaat
– nieuwe dakpannen april 2021
– lood om de schoorsteen vernieuwd
– dakgoot achterkant vernieuwd
– Bouwjaar 1925
– energielabel C
– boei delen ( trespa ) op het dak vernieuwd
– eigen grond

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt je contact opnemen met de verkopende makelaar Marco Verbeek van Bieden en Wonen Amsterdam via funda,of de woningpagina op de website van Bieden en Wonen onder Amsterdam.
Wij verzoeken de gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online transparante biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling

Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
[NEN-2580 normering]De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.
erceeloppervlakte 390 m2 met recht op overpad.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 345.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris