Swolgen – Jan van Swolgenstraat 3

136 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 213.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Prachtige 2 onder 1 kap woning te koop aan de Jan van Swolgenstraat 3 te Swolgen. De woning beschikt over een uitstekende centrale ligging, aan een rustige weg. Het huis is beschikt over een tuin en momenteel twee slaapkamers. Eventueel is er ruimte voor een derde slaapkamer. Daarnaast beschikt het huis ook over een garage. Deze kan eventueel ook als opslag worden gebruikt.

Entree
De entree ligt op de begane grond. Bij binnenkomst heeft het huis een garderobe. De hal leidt u naar de woonkamer en keuken.

Woonruimte
De woonkamer heeft nu een zeer gezellige zithoek met grote ramen. Er is veel lichtinval, wat het toch een zeer gezellige woning maakt.

Keuken
De keuken vindt u in de ruimte naast de woonkamer. Het is een keuken voorzien van alle benodigdheden waaraan een keuken moet voldoen, zoals een oven en magnetron.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vindt u twee slaapkamers. Een kinder kamer die ruim is en een master-bedroom. Daarnaast vindt u hier een badkamer met bad en douche. Deze zijn in vernieuwde staat.
Ook vindt u een opslag ruimte in de woning die zeer ruim is.

Tuin
De kleurrijke tuin zorgt voor een gezellige sfeer met veel ruimte. Momenteel ligt er gras in de tuin, maar dit kunt u naar eigen keuze veranderen. Het is een goed onderhouden tuin en aan de tuin vindt u ook nog een terras.

Wilt u meer informatie ontvangen over dit veilingobject of over het opbieden? Neem dan gerust contact op met de desbetreffende Bieden en Wonen adviseur via 077 390 40 84 of met het hoofdkantoor in Amsterdam via 020 221 41 61.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 213.000


Hoogste bod

€ 214.704

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning