Schiedam – Punter 27

105 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 295.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen biedt u deze heerlijke drive-in woning met 2 verdiepingen aan in Schiedam, via ons bekende en transparante online biedproces.
Het betreft een biedproces vergelijkbaar met een vrijwillige veiling (geen executie veiling), waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
N.B. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

OMSCHRIJVING

Algemeen
Gelegen in Schiedam ligt deze fraaie en ruime woning aan de Punter. De woning heeft een woonoppervlakte van 108 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 65 m2. De woning is gebouwd in 1980. Punter 27 is gelegen in de buurt Botenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Schiedam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling:
Via de open carport annex drive-in vindt u de entree naar deze prettig gelegen woning, én de toegang tot de grote inpandige berging. De carport biedt ruimte aan zeker 2 autos, en de mogelijkheid bestaat zelfs om er een garage te creëren of bijvoorbeeld een éxtra kantoorruimte, waar in deze tijden in de markt steeds meer behoefte aan blijkt te bestaan.
Aangekomen in de gezellige hal krijg je al een voorproefje van de gezellige en relaxte sfeer die de gehele woning uitstraalt. In de hal is de meterkast geplaatst, en de trapopgang naar de 2 woonlagen erboven. De trap en de vloeren zijn vervaardigd van hout. Via de overloop op de eerste verdieping vinden we achtereenvolgens toegang tot de bijkeuken annex wasruimte, het moderne toilet, de trapopgang naar de 2e woonlaag, én de mooi gestileerde en ruime woonkamer in combinatie met de open keuken, en 2 grote balkons! Het living-gedeelte is ingericht als lounge, voorzien van een mooie houten vloer en de inrichting is ruimtelijk van opzet. Hier bevindt zich ook de toegangsdeur tot het grote balkon, gelegen op het Westen. Het balkon leent zich voor een extra lounge-terras.
De L-vormige woonkamer is middels een riante eettafel verbonden met de gezellige open keuken. De styling van de keuken komt overeen met het geheel van de woning. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur die je vandaag de dag kunt verwachten. Via de keuken is er toegang tot het andere grote balkon. Dit balkon is gericht op het zuiden. Het aardige bij deze woning is dat je door deze 2 balkons altijd de keuze hebt of je nou juist in de schaduw of in de zon zou willen zitten.
Via de 2e trap komen we op de bovenste verdieping van deze speelse woning. Hier bevinden zich momenteel 3 slaapkamers, een overloop en een ruime en moderne badkamer uitgevoerd met een open douche, toilet en wastafel. Slaapkamer 1 is de ruimste en daarmee in gebruik als de master. Slaapkamer 2 bevindt zich ernaast. Deze kamer is momenteel in gebruik als walk-in closet, maar kan natuurlijk in een handomdraai weer worden ingericht als 2e slaapkamer. Slaapkamer 3 bevindt zich onder het schuine gedeelte van het dak. Door het plaatsen van een dakkapel zal deze slaapkamer aanzienlijk kunnen worden vergroot, al naargelang uw eigen behoefte. Momenteel “deelt” deze slaapkamer zijn ruimte met de CV installatie- en het lucht-ventilatiesysteem. De mogelijkheid is aanwezig om een wand te plaatsen met een eigen toegang, zodat deze functies gescheiden kunnen worden van slaapkamer 3 indien daar behoefte en aanleiding toe zou zijn voor de volgende aspirant bewoner.

Note van de huidige bewoner(s)
Ik heb met plezier in deze rustige en groene wijk gewoond. Deze wijk is een mix van jonge gezinnen , ouderen en alleenstaanden .
Voor wandel liefhebbers ligt het prachtige en uitgestrekte natuurgebied Midden-Delfland aan de overkant . Ook Rotterdam is makkelijk te bereiken op de fiets of met openbaar vervoer .

Kijkdagen en aanvullende Veiling Informatie:

Kijkdagen:
Op afspraak via de verkopend makelaar: Roland van Starrenburg
roland@biedenenwonen.nl
De kijkdagen zijn op 12 en 13 juli a.s. van 10:00 – 16:00 enkel op basis van afspraak met de verkopend makelaar!?? Ter plaatse wordt u geïnformeerd over de te volgen biedprocedure.

i.v.m. Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en
de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 295.000


Hoogste bod

€ 305000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning