‘s-Hertogenbosch – Parcivalring 87

117 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 310.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Wilt u exclusief wonen op een bijzondere locatie? Dan is dit het appartement dat u gezien moet hebben!

Een perfecte combinatie van exclusief wonen en genieten van uitzicht op de golfbaan en de omliggende omgeving. Dat is wat dit riante, zeer complete en perfect afgewerkte appartement uitstraalt. Een heerlijk ruim terras, een luxueuze keuken en badkamer, een eigen berging en een privé parkeerplaats in het afgesloten souterrain. De raampartij zorgt voor een zeer aangename, natuurlijke lichtinval en mooie zichtlijnen over de golfbaan en de omgeving. Het appartement maakt onderdeel uit van het markante slot Haverleij, dat gelegen is aan de golfbaan, nabij een supermarkt, uitvalswegen A2/A59, rivier de Maas en het recreatiegebied Engelermeer. De binnenstad van ’s-Hertogenbosch is bereikbaar in slechts 10 autominuten.

Inhoud ca 310 m3, woonopp. ca 127 m2, bouwjaar 2005

Begane grond
Centrale entree met bellentableau en videofoon, lift en toegang tot de parkeerkelder met een privé parkeerplaats en een eigen berging. Het appartement is voor de bewoners zowel via de centrale entree als via de trappartij te bereiken.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 310.000


Hoogste bod

€ 299500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning