‘s-Gravenhage – Zeekant 95a

74 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 299.950 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Indeling woning
Prachtig en zorgvuldig gerenoveerd en ingericht appartement (2 slaapkamers) met een prachtig zeezicht. Het lichte appartement beschikt over een keurige houten vloer en 2 ruime balkons.

De ligging is uitstekend, direct aan de Scheveningse boulevard ter hoogte van de Pier en direct aan het strand. De duinen zijn nabij, voor een heerlijke rustige wandeling of fietstocht. Diverse restaurants, shops, bioscopen en casino liggen op 3 minuten loopafstand.

De haltes van het openbaar vervoer tram 9/1 en bus 23 zijn tevens dichtbij. De inrichting: Vanuit de hoofdingang komt u met de lift of via het trappenhuis op de tweede verdieping. Via de ruime open hal uitgerust met toilet komt u in het lichte woongedeelte met een panoramisch uitzicht over de boulevard, de Pier en het strand. De open keuken is recent vernieuwd en volledig uitgerust.

Het ruime balkon is gericht op de zeekant.

De grote slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de woning naast de geheel vernieuwde badkamer uitgerust met douche, wastafel en was-droog combinatie.

De tweede slaapkamer beschikt tevens over een balkon aan de voorzijde van het appartement met de ochtend zon. Het karakteristieke appartement is een ware droom voor strand- en zee liefhebbers.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 299.950


Hoogste bod

€ 299.950

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning