‘s-Gravenhage – Zeekant 102F

Bieden vanaf: € 699.000

Kenmerken

Inhoud: 563 m3
Woonoppervlakte: 200 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1956
Aantal kamers: 5

Omschrijving

Uitgelichte kenmerken
* Bouwjaar 1956
* Wonen 200 m²
* Aantal kamers 5
* Gelegen op Begane grond
* Gelegen AAN de Boulevard

Omschrijving
Nu beschikbaar, dit fantástische appartement – Zeekant 102F – gelegen diréct aan zee én de Scheveningse Boulevard. Dichterbij kun je niet wonen. Dit gewéldige dubbele(!) appartement is het grootste in zijn soort en nú beschikbaar in dit karakteristieke Scheveningse complex – op de voormalige en historische locatie van het Oranje Hotel Landzijde. Beter kun je niet wonen in Scheveningen!
Twee voormalige appartementen zijn hier samengevoegd tot één, wat resulteert in een weldaad van ruimte en comfort. Het appartement beschikt over een zeer ruime living, maar liefst vier ruime slaapkamers, twee badkamers en een full size sauna. De woonkamer beschikt over diverse balkons met zeezicht op het zuidwesten.

Indeling:
Via een gesloten entree bereikt u het appartement. De zeer ruime woonkamer (circa 80m²) heeft grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en geeft via een trap toegang tot de beneden verdieping. Hier bevinden zich aansluitingen voor een wasmachine, droger en CV-ketel. Naast veel opbergmogelijkheden biedt de benedenverdieping een ingebouwde sauna en een in of uitgang via de berging entree.

Op de hoofdverdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. De (master) slaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van alle gemakken: ligbad, douchecabine, dubbele wasbak en toilet.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1956;
* Active VvE, bijdrage €574,58 per maand;
* Erfpacht, canon bedraagt €49,00 per jaar tot 31 december 2026;
* Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
* Verwarming en warm water door een Atag CV-ketel (2009) en weersafhankelijke regelaar (Sigmagyr);
* Oplevering in overleg;
* Overnemen van inventaris is bespreekbaar;
* Voormalig huurappartement (expats), de niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing;
* Vanwege het bouwjaar zullen de ouderdoms- en materialenclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

– – Bied procedure – –

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdag 1
Datum: Dinsdag 23 juni 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 25 juni 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 26 juni 2020 om 15:00 uur

—-
Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: Dinsdag 30 juni 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 2 juli 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 3 juli 2020 om 15:00 uur

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris