‘s-Gravenhage – Thomas Schwenckestraat 60

Bieden vanaf: € 269.000

Kenmerken

Inhoud: 360 m3
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Omschrijving
Unieke kans! Zoek jij een ruim appartement op een centrale locatie, zijstraat van de Laan van Meerdervoort, met een fantastisch ruime serre op het zuidwesten? Dan hebben we precies wat jij zoekt!

Wij verkopen, aan de Thomas Schenckestraat 60 te ‘s-Gravenhage, dit fraaie, lichte en gunstig gelegen appartement van ca.108 m2 met een bruto inhoud van 360m3. Het kent vier kamers waarvan 2 slaapkamers.
Het appartement is voorzien van een ruime woon- eetkeuken welke beschikt over diverse moderne apparatuur. De gehele woning wordt verwarmd met een CV-ketel van Remeha (2014) en is voorzien van dubbel glas.

Indeling
Via het portiek achter de voordeur wordt op besloten wijze toegang geboden tot dit heerlijke ruime appartement. De straat is een oase van rust, en is gelegen in een gezellige buurt.

1e Verdieping
Aangekomen in de hal vinden we de meterkast en het toilet met fontein. Via de overloop is er aan de voorzijde de 1e slaapkamer gesitueerd, aan de straatzijde. Tevens via de overloop is er toegang tot de grote en lichte woonkamer, voorheen en-suite. De woonkamer is voorzien van een mooie schouw, en is gunstig in te delen met een grote lounge of ontspanningshoek. De achterzijde is voorzien van een doorgang naar de open woonkeuken alsmede de toegang tot de master bedroom. De ruime woon- eetkeuken beschikt over diverse moderne apparatuur. Vanuit de open keuken is er toegang tot de grote en lichte serre, die dienst doet als buitenkamer. De serre is voorzien van een brede schuifpui met dubbel glas. Dit appartement biedt door haar omvang en gunstige indeling voldoende ruimte tot het creëren van een eventuele 3e slaapkamer.

Badkamer
De badkamer heeft een rustieke styling en is uitgerust met eendouche, wastafel en een extra toilet.

Bijzonderheden

• Gelegen op eigen grond
• Oplevering in overleg
• Bouwjaar 1924
• Energielabel F
• Parkeergelegenheid voor de deur (Vergunning op aanvraag Gemeente)
• Centrale verwarming middels een combi-ketel (2014)
• Woonoppervlakte 108 m2
• Bruto Inhoud 360 m3
• De gehele woning is voorzien van dubbel glas
• Dubbele slimme energiemeter (dal/piek)
• Slimme gasmeter
• Moderne lichte styling
• Grote raampartijen en veel lichtinval
• Ruime en lichte serre gelegen op het zuid/zuidwesten met diverse bergruimte en elektra
• Een heerlijke rustige en gezellige buurt en straat om zorgeloos in te wonen, nabij de Laan van Meerdervoor en de Goudenregenstraat
• Gunstig gelegen dichtbij stadscentrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, treinstation, strand/duinen (Scheveningen/Kijkduin) en uitvalswegen.?

Demografie
Leuk wonen in Den Haag! Dat kan goed in deze buurt. De Thomas Schwenckestraat is gelegen in de buurt Valkenbos. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen (scholen, speeltuinen, sportclubs en buurthuizen, etc.) in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van de winkels en de tram stopt voor de deur richting treinstation Den Haag Centraal.

Heeft u interesse in deze woning? Neemt u dan snel contact met ons op!?

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie downloaden:
– kostenspecificatie
– informatie over het biedproces
– de projectnotaris en veilingmeester van deze kavel

Kijkdagen 1e biedronde:
Op Maandag 25 en Dinsdag 26 mei is er een kijkdag, maar vanwege het Coronavirus uitsluitend op afspraak.

Biedrondes online veiling:
Starttijd: Zie website van Bieden en Wonen
Eindtijd: Zie website van Bieden en Wonen

Notaris: De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper: De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. (zie kostenspecificatie bij downloads)

U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning: De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris