‘s-Gravenhage – Pomonaplein 81

Bieden vanaf: € 519.000

Kenmerken

Inhoud: 773 m3
Woonoppervlakte: 218 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 8

Omschrijving

UNIEK APPARTEMENT!
Let op: Dit betreft een vraagprijs vanaf!
Dit appartement wordt u scherp aangeboden door middel van opbod.
Géén gesloten inschrijving meer met envelopjes, maar eerlijk weten waar u aan toe bent en op basis van opbod via ons transparante veilingplatform! Wordt u overboden dan heeft u via dit systeem wél de kans voor een eventueel 2e of 3e bod. Voor meer vragen hierover kunt u altijd bij ons kantoor terecht. Ons team helpt u graag verder op weg naar uw volgende woning.

UNIEK, Dit moet u gezien hebben!
Gelegen in Den Haag ligt dit fraaie en ruime 6-kamer dubbel bovenhuis (1931), op de 2e en 3e etage aan het Pomonaplein met fraai uitzicht over waterpartij en groenvoorziening.
De woonoppervlakte bedraagt liefst 220 m2. Het energielabel is F. Het Pomonaplein is gelegen in de buurt Vruchtenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt en winkels aan de Vlierboomstraat en de Goudsbloemlaan en op fietsafstand van de Bosjes van Pex, strand, zee en duinen. Nabij de Randstadrail lijn 3 en bus 14. Tevens in de nabijheid van de International School. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op ongeveer 10 minuten rijden.

Omschrijving
Dit werkelijk schitterend en royale (220m2) appartement bevat liefst 6 kamers waarvan vier slaapkamers verdeeld over 2 woonlagen. Daarnaast is er een badkamer en twee aparte toiletten aanwezig en is via een vaste trap nog een 3e woonlaag / zolder bereikbaar welke is voorzien van veluxramen en een hoog puntdak. Deze woonlaag biedt veel ruimte voor het creëren van nog een 5e slaapkamer of een representatief kantoor met een ruime overloop annex voorzolder. .

Indeling:
Via het portiek dat wordt gedeeld door 4 appartementen komt u in de hal van de woning met meterkast, bergruimte en royaal trappenhuis. De trap komt uit op de brede en lichte overloop voorzien van een witte tegelvloer.. Dit is de 1e woonlaag van dit appartement dat dus gelegen is op de 2e etage van het gebouw. De overloop biedt toegang tot de volgende vertrekken. Aan de linkerzijde de eerste kamer met grote raampartij (Aluminium kozijnen met draai-kantel ramen uitgevoerd met Delta R4 dubbelglas in de gehele woning). De kamer is tevens voorzien van houtlaminaat vloer en een diepe inloopkast. Alle ruimtes zijn CV verwarmd door middel van radiatoren. De ligging is op het noord-/ noord-westen. Tevens links van de overloop is de ingang van de voorkamer aan straatzijde en voormalig ensuite welke nu in open verbinding staat met de achterkamer. De voorkamer kan ingericht worden als royale lounge met mooi uitzicht op het Pomonaplein. Ter hoogte van de voormalige ensuite deuren is een open gashaard gecreëerd. De gehele kamer is voorzien van een houtlaminaat vloer. De achterkamer met openslaande dubbele balkondeuren kan dienst doen als eetkamer en is gericht op de achterzijde van het gebouw (Z/ZO) met zicht op de achtertuinen, basisschool en sportveld. Tevens aan de achter- / balkonzijde bevindt zich de keuken. De keuken is voorzien een tegelvloer en van alle gebruikelijke inbouwapparatuur waaronder een vaatwasmachine een 5 pits gasplaat in combinatie met afzuigkap, een ruime koelvriescombinatie en een hetelucht oven en er is veel kastruimte. Terug op de overloop treffen we nog een inbouwkast aan en het beneden toilet. Temidden van de overloop is de trap naar de 2e woonlaag. Op de tweede woonlaag treffen we via de ruime overloop van links naar rechts het 2e toilet aan, tevens was/droog kamer en is dit de ruimte voor de HR Combiketel (Nefit Topline 2017). Naast het toilet is de ingang van de badkamer, uitgerust met dubbele wastafel, inbouwdouche en een luxe ligbad. De badkamer met CV radiator is verder voorzien van 3 dubbelglas raamvensters waarvan 1 een draai-kantel raam is. Op de 2e woonlaag zijn 3 grote slaapkamers aanwezig, elk uitgerust met CV en een vaste inbouwkast. Alle kamers zijn voorzien van een houtlaminaat vloer en draai-kantel vensters en dubbelglas. Op de overloop bevindt zich tevens nog een diepe bergkast voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulpmiddelen of opslag. Via de vaste trap is de zolderverdiepimg te bereiken. De bijzonder ruime verdieping is uitgevoerd met 2 veluxramen en een hoog puntdak en leent zich uitstekend voor het eventueel realiseren van een 5e slaapkamer, of een representatief kantoor – met voorzolder. De zolderruimte bevindt zich momenteel nog in een ruwe en ongeïsoleerde staat, maar kan dus eenvoudig worden geconverteerd in een zeer waardevolle extra ruimte in dit toch al bijzonder ruime appartement.

Bijzonderheden:
– 2+1 woonlagen
– 6/7 kamers
– Veel m2 woonoppervlak
– Prachtige ligging aan het Pomonaplein
– Elektrische installatie onderverdeeld in 8 groepen met dubbele aardlekschakelaar.
– Veel bergruimte
– 2e toilet tevens was/droog ruimte en ruimte voor de HR Combiketel (2017)
– Lichte badkamer dubbele wastafel, CV radiator, douche en apart ligbad;
– 3 royale slaapkamers, elk met een vaste inbouwkast
– Rondom voorzien van Delta R4 dubbelglas.
– Erfpacht canon €630,70 per jaar.
– Parkeervergunning €13,80
– Actieve Vereniging van Eigenaren
– VVE Pomonaplein 81/82/83
– KvK 51956934
– 7/16e aandeel (incl.opstal )
– De Vereniging heeft de laatste jaren veel onderhoud laten uitvoeren (MJOP).
– Maandelijkse VvE bijdrage € 87,–
– Oplevering in overleg.
– Gehele woning voorzien van drempelloze vloeren.
– Ligging in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en International school.

Algemeen
Het betreft hier een erg prettig appartement, ook heel geschikt voor grotere gezinnen, expats of mensen met bedrijf aan huis, die graag over veel binnenruimte beschikken.
Het appartement is licht, het is speels ingedeeld, is érg goed toegankelijk en heeft als uniek voordeel de prachtige ligging aan het Pomonaplein. Het appartement heeft een bijzonder grote zolder met mogelijkheid voor nog een extra slaapkamer, hobbyruimte of om er een práchtig kantoor in te richten. De ruimte leent zich ervoor!
De VVE is prima georganiseerd en de bijdrage is €87,- per maand. De buurt is een kindvriendelijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen binnen bereik. Het winkelcentrum is op fietsafstand. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is op ca. 10 minuten rijden met de auto.

Bezichtiging:
Op afspraak met de makelaar (wij volgen de RIVM richtlijnen), zie onder:

Roland van Starrenburg
M: 06 11 123 055
E: roland@biedenenwonen.nl

i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van maximaal
30 minuten. Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris