‘s-Gravenhage – Mexicosingel 4

181 m2 - 7 kamers - bieden vanaf: € 430.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Omschrijving: **Scroll down for English**

Onder moderne (stads)architectuur gebouwd, op eigen grond gelegen, een ruime (183 m2 ) en zeer lichte MULTI-FUNTIONELE 6/7 kamer woning met inpandige berging en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De woning beschikt over een voortuin met ochtendzon en een zeer zonnige ‘stadstuin’ aan de achterkant met middag/ avondzon.
De begane grond voorziet momenteel in 3 praktijk/werkruimtes ; de grote raampartij op de woonverdieping geeft een mooi uitzicht op de singel en zorgt voor een ruime, zeer lichte woonkamer, met moderne open keuken; op de 2e verdieping bevinden zich 4 kamers, waarvan 3 slaapkamers en een ‘dressing’ .

Een sfeervolle en goed afgewerkte woning met veel leefruimte die u direct kunt betrekken en dus zeker uw bezichtiging waard is! De woning ligt in de buurt Hoge Veld, een kindvriendelijke buurt gelegen in de wijk Wateringse Veld, een groene wijk met een centrale ligging ten opzichte van de rijkswegen ( verlengde) A4, A12 of A13 , de Golfbaan Delfland, het strand bij Kijkduin, het centrum van Den Haag en Delft. Tevens bevinden zich in deze buurt veel voorzieningen op loopafstand zoals een grote speeltuin, sporthal/ sportvelden, 3 basisscholen, winkels, bibliotheek, gezondheidscentrum en openbaar vervoer ( tram 16 naar het centrum en bus 37 naar Delft). Het strand van Kijkduin en centrum van Den Haag binnen 7 km en binnen enkele minuten fiets u naar het gezellige centrum van Wateringen of naar een van de vele fietsroutes in natuurgebied Delfland, of binnen 10 (fiets)minuten naar winkelcentrum ‘de Boogaard’.

Begane grond:
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning en de berging ( welke ook vanuit de woning bereikbaar is). In de hal bevindt zich de meterkast (12 groepen, incl. 2 aardlekschakelaars), toilet met hoekfontein , bergruimte en trapopgang naar de woonverdieping. Tevens bevinden zich hier 4 ruimtes, momenteel gebruikt als praktijk-/werkruimte; met een wachtkamer, thans 2 ruime praktijk-/werkkamers, maar waar ook slaapkamers gecreëerd kunnen worden (voor bv. thuiswonende studerende kinderen) en/of een woon- en een slaapvertrek ( voor bv. inwonende ouder(s)) en een kleinere (studeer)kamer waar eventueel een 2e badkamer gerealiseerd kan worden
( aan-/afvoerleidingen/ventilatie reeds aanwezig).

1e verdieping:
De woonkamer (ca. 12.50×4.85 m) is ruim en zeer licht vanwege de vele ramen aan voor en achterkant en de moderne versie van een ‘erker’; open keuken met spoeleiland voorzien van ( deels nieuwe) apparatuur , zoals een volledig geïntegreerde vaatwasser; 5-zone elektrische kookplaat , afzuig schouwkap 90cm , combimagnetron-oven, aparte koelkast, aparte vriezer, stoomoven en veel opbergruimte in kasten en grote lades. Deze verdieping is voorzien van een ‘zwevend’ gelegde blank eikenhouten vloer en wordt verwarmd middels radiatoren met thermostaatkraan; in de ‘erker’ van de woonkamer bevinden zich convectors.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot een geheel betegelde badkamer, met natuurlijke lichtinval, een ligbad, aparte douche, hangcloset en dubbele wasbak met opbergruimte, designradiator met een ernaast gelegen ‘dressing ‘ voorzien van 3 grote kledingkasten ( hang-, leg- en hang-legkast). Kast met WTW voorziening en ‘inloop’ kast met bergruimte en opstelplaats voor was- en droogmachine. Twee kleinere kinderkamers aan de voorkant en een lichte , ruime ‘ouder’ slaapkamer over de gehele breedte van het huis.
Bijzonderheden:
Uitermate geschikt om wonen en (thuis)werken te combineren !
Kamers op de begane grond te wijzingen in slaap-/ woonruimtes , ideaal voor thuiswonende studerende kinderen en/of een inwonende ouder
Grote raampartijen veel lichtinval in woonkamer (60 m2 ) door moderne ‘erker’
Niet grote, maar wel zeer zonnige, achtertuin gelegen op het zuidwesten
Gelegen op Eigen Grond
Kindvriendelijk, op loopafstand van scholen, sportvoorzieningen, speeltuin
Gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels, strand, centrum van Den Haag en de vele fietsroutes in het Delfland
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur

KENMERKEN:

– Electra 12 groepen
– Verwarming en warmwatervoorziening middels Stadsverwarming
– Internet en TV via Glasvezelverbinding.
– Gehele woning volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas in alle (hardhouten ramen) , in de ‘erker’ HR++ ramen
– Achterzijde woning geverfd in oktober 2017,
– Voorzijde woninggeverfd in juni 2020
– Definitief Energielabel A
– Bouwjaar 2005
– Kamers 6/7
– Woonoppervlakte 183m² (incl. 6,5m² inpandige berging)
– Perceeloppervlak 138m²

Demografie:
Leuk wonen in een groene , maar toch centraal gelegen wijk van Den Haag. Dat kan goed aan de Mexicosingel , gelegen in de buurt Hoge Veld, een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen, waar veel aandacht wordt geschonken aan groenvoorziening, gezien de 100 verschillende soorten bomen wordt de wijk ook ‘bomenmuseum’ genoemd. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen (scholen, speeltuin, sportclubs etc.) in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van winkelcentrum ‘Hoge Veld’ en openbaar vervoer (tramlijn 16 en bus 37 naar Delft) Dichtbij uitvalswegen als ( verlengde) A4/ A12 en A13. Winkelcentrum “In de Bogaard” is op 4 (auto) / 12 ( fiets)minuten rijden.

Bereikbaarheid:
Uitvalswegen: verlengde A4, afrit 12 Den Haag-Zuid, 6 minuten (3,5 km) met aansluiting op de A12 en A13.
Trein: Treinstation Rijswijk ; 14 minuten per fiets (3,2 km)
Tram: Tramhalte Hoge Veld lijn 16 ; 6 minuten te voet (500 m)
Bus: Bushalte Noordweg bus 37; 4 minuten te voet (325 m)

Basisscholen:
De Fontein, Rooms-Katholiek 6 minuten te voet (475 m)
Maria Montessorischool , Openbaar 9 minuten te voet (750 m)
De Gantel, Protestants-Christelijk 14 minuten te voet (1,1 km)

Middelbare school:
Wateringse veld College 12 minuten te voet ( 1 km)

Kinderdagverblijven:
2 In ’t Veld 66 plaatsen 4 minuten te voet (325 m)
Gulliver 100 plaatsen 4 minuten te voet (375 m)

Gezondheidscentrum:
( huisarts, fysiotherapie, apotheek) 4 minuten te voet ( 350 m)

Winkels:
Hoge Veld ( oa AH, Kruidvat, slager, bakker , groenteboer, kapper) en de Bibliotheek ( 500m)
Winkelcentrum de Boogaard , 9 minuten per fiets (2,5 km)

Strand van Kijkduin ( 7 km) / Centrum van Den Haag ( 6 km)

Oplevering:
Oplevering in overleg , en op korte termijn mogelijk

– – Bied procedure – –

Kijkdagen en biedprocedure:
Vóór het bieden dient u dit veilingobject eerst te hebben bezichtigd. U kunt de afspraak inplannen via het hoofdkantoor of met de makelaar die ook vermeld staat bij de woning op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdag 1
Datum: Dinsdag 23 juni 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 1: (bieden via online veiling op Bieden & Wonen)
Starttijd: 25 juni 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 26 juni 2020 om 15:00 uur

—-
Kijkdag 2 (indien woning nog niet is gegund na eerste biedronde)
Datum: Dinsdag 30 juni 2020
Tijd: Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij Bieden & Wonen

Biedronde 2: (deze online veiling ronde gaat alleen door indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 2 juli 2020 om 13:00 uur
Eindtijd: 3 juli 2020 om 15:00 uur

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 430.000


Hoogste bod

€ 440.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning