‘s-Gravenhage – Laan van Wateringse Veld 1591

Bieden vanaf: € 259.000

Binnenkort beschikbaar

Kenmerken

Inhoud: 163 m3
Woonoppervlakte: 81 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 2002
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Omschrijving.

Gelegen in Den Haag ligt dit prachtige 3 kamer appartement (2 slaapkamers) aan de Laan van Wateringse Veld. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 81 m2 en is gebouwd in 2002.

Laan van Wateringse Veld 1591 is gelegen in de buurt Zonne Veld. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Bijzonderheden:
• Vrij uitzicht aan de voorzijde
• Gunstige ligging in het Valkenboskwartier en op de rand van de Heesterbuurt en Vruchtenbuurt, 10 minuten fietsen van het strand, 15 minuten van het centrum
• Actieve VvE met een maandelijks bijdrage van € 185,-
• Kunststof Kozijnen voorzien van dubbel glas
• Centrale verwarming middels een combi-ketel uit ± 2018
• Woonoppervlakte 81 m2
• Bouwjaar 2002

Heeft u interesse in deze woning? Neemt u dan snel contact met ons op!
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie downloaden:
– kostenspecificatie
– informatie over het biedproces.

Kijkdagen 1e biedronde: Op Dinsdag 16 juni en Woensdag 17 juni uitsluitend op afspraak.
Eerste Biedronde Starttijd: Donderdag 21 mei om 13:00 uur Eindtijd: Vrijdag 19 juni om 15:00 uur
Indien niet is gegund:
2e biedronde op 18 juni en 19 juni kijkdagen worden na biedronde 1 ingepland.

Notaris:De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper: De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. (zie kostenspecificatie bij downloads) U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning: De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 259.000


Registreer als koper

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris