‘s-Gravenhage – Laan van Wateringse Veld 1016

Richtprijs: € 270.000

Kenmerken

Inhoud: 252 m3
Woonoppervlakte: 83 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1998
Aantal kamers: 4

Omschrijving

Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke 4-kamer appartement aan de Laan van Wateringse Veld. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 90 m2, is gebouwd in 1998, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2019. De woning heeft een definitief energielabel A.

Laan van Wateringse Veld 1016 is gelegen in de buurt Lage Veld. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzienigen altijd in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning. Ook bevat de woning een half open keuken.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen in dit geval geen rechten toe.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris