‘s-Gravenhage – Kanaalweg 92

138 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 549.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL.
Bieden en Wonen Den Haag verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Het betreft een biedproces vergelijkbaar met een vrijwillige veiling (geen executie veiling), waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.

NB. De getoonde vraagprijs is een schérpe vanaf prijs.
Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.

Omschrijving
Aan de rand van het deftige Van Stolkpark gelegen ruime woning met souterrain en bel-etage met veel originele details en ruime achtertuin. De woning bevindt zich op een uitstekende locatie nabij het Westbroekpark en op loopafstand van de gezellige winkels van “De Fred” en het Scheveningse strand.

Indeling:
(Zie voor maatvoering de plattegronden)

De entree van de woning bevindt zich op de begane grond, via een kleine trap naar bel-etage. Op deze etage komt u via de gang met toilet de royale kamer en suite binnen, voorzien van een parketvloer en prachtige ornamenten aan het plafond (ca 3.20 hoog). De originele en geheel intacte glas in lood ramen, de schouwen met in beide vertrekken een moederhaard, en de mooie serre aan de achterzijde geven de woning haar statuur. De traditionele keuken is gesitueerd aan de achterzijde. Via de vaste trap in de gang bereikt u het souterrain met 3 kamers een berging en een badkamer. Vanuit de gang in het souterrain is er links de inpandige berging met meterkast. Aan deze zijde bevindt zich ook van oudsher de keuken, welke laatst in gebruik was als opslag. Hiervan zijn enkele klassieke kenmerken nog steeds aanwezig. Deze ruimte zou prima geconverteerd kunnen worden tot slaapkamer óf tot moderne badkamer- of spa-ruimte. De huidige badkamer is ernaast gelegen, is geheel functioneel en goed qua onderhoud. Aan de achter- tuinzijde bevinden zich de grote en kleine slaapkamer. De grote slaapkamer is voorzien van schouw met moederhaard, én van een eigen serre/uitbouw met toegang tot de tuin (ca 40m2) via openslaande deuren. Ook hier zijn de plafonds voorzien van karakteristieke ornamenten. De andere slaapkamer biedt tevens toegang tot de achtertuin. In de gang bevindt zich het 2e toilet, en onder de trap zijn er nog twee vaste kasten

Aanvullende informatie:
– Eigen grond
– Bouwjaar 1895
– Energielabel C (!!)
– Aanvaarding per 28-02-2022
– Notariskantoor Post (Statenplein 19 Den Haag)
– Rijksbeschermd stadsgezicht Van Stolkpark
– Veel originele details nog aanwezig
– Verwarming via moederhaard (2 stuks)
– Open haard (Souterrain)
– Centrale verwarming (Intergas HRE 2018)
– V.v.E. is thans in oprichting
– Vrijwel geheel voorzien van nieuwe kunststof kozijnen (2021) met dubbel glas
– Schuur / Blokhut mét bouwvergunning in de tuin.
– Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
– Notariskantoor Post, Statenplein 19 te Den Haag

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis?

Kijkdagen:
Op afspraak via de verkopend makelaar: Roland van Starrenburg
De 1e kijkdag zal zijn op maandag 8 november, u kunt zich al wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden.
i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie
inzien of downloaden:
– informatie over het biedproces
De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning