‘s-Gravenhage – Kamperfoeliestraat 239

92 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 230.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en wonen verkoopt dit uníeke appartement via een uniek en transparant Online biedproces. Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Gelegen in Den Haag ligt dit prachtige appartement in de Kamperfoeliestraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 92 m2 en is gebouwd in 1924.
Uniek wonen in Den Haag. dat kan goed in deze buurt. Kamperfoeliestraat 239 is gelegen in de buurt Heesterbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 10 minuten rijden.

Omschrijving
Een licht en ruim 4-kamer top-appartement van maar liefst 92m2 met een heerlijk lichte woonkamer met balkon, met maar liefst drie slaapkamers waarvan 1 is ingedeeld als inloopkast, vernieuwde moderne keuken, práchtige vloeren en plafonds en dubbelglas rondom en een heel mooie en unieke badkamer. De perfecte ligging nabij stadsboerderij De Gagelhoeve, winkels (De Savornin Lohmanplein, Vlierboom/Appelstraat en de Fahrenheitstraat), scholen, openbaar vervoer, het strand, zee en de duinen maakt het plaatje compleet! De erfpachtcanon bedraagt €105,- per jaar.

Indeling:
Open portiek, trap naar de 1e etage, afgesloten entree,trap naar tweede etage:
Ruime hal met de garderobe, meterkast, ruime berging. Via de hal komt u in de lichte woon- eetkamer die is voorzien van een nette tegelvloer en vloerverwarming en kunstofkozijnen v.v. dubbel glas. De rest van de woning is v.v. lamelparket m.u.v. de keuken, badkamer en toilet. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Een leuk detail is de afwerking van de muren en plafonds. Vanuit de keuken is er een deur naar het balkon aan de achterzijde. De eerste ruime slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De fijne badkamer tevens voorzien van vloerverwarming heeft een douchecabine, wastafelmeubel en handdoekenradiator en een heerlijk bad. De badkamer is zeer wel ingericht en prachtig van ontwerp.

Bijzonderheden:
• Vrij uitzicht aan de voorzijde
• Gunstige ligging in het Valkenboskwartier en op de rand van de Heesterbuurt en Vruchtenbuurt, 10 minuten fietsen van het strand, 15 minuten van het centrum
• Actieve VvE met een maandelijks bijdrage van € 90,-
• Kunststof Kozijnen voorzien van dubbel glas
• Centrale verwarming middels een combi-ketel uit ± 2018
• Woonoppervlakte 92 m2
• Bouwjaar 1924
• Erfpachtcanon bedraagt €105,- per jaar.

Heeft u interesse in deze woning? Neemt u dan snel contact met ons op!
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie downloaden:
– kostenspecificatie
– informatie over het biedproces.

Kijkdagen 1e biedronde: Op Dinsdag 19 mei en Woensdag 20 mei uitsluitend op afspraak.
Eerste Biedronde Starttijd: Donderdag 21 mei om 13:00 uur Eindtijd: Vrijdag 22 mei om 15:00 uur
Indien niet is gegund:
2e biedronde op 11 juni en 12 juni kijkdagen worden na biedronde 1 ingepland.

Notaris:De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper: De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. (zie kostenspecificatie bij downloads) U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning: De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Caminada Notarissen Den Haag (070 413 84 13)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning