‘s-Gravenhage – Drijfriemstraat 44

72 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 180.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Gelegen in ‘s-Gravenhage ligt dit bijzondere 3-kamer appartement in de Drijfriemstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 72 m2, is gebouwd in 1931, is goed onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2019. De woning heeft een energielabel D.

Het appartement is gelegen in de Noordpolderbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar. Bovendien is de woning zeer gunstig gesitueerd, op fietsafstand van het centrum van Den Haag, en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: De lichte hal, gelambriseerd en uitgevoerd met een granieten vloer, biedt toegang tot deze heel karakteristieke en gezellige woning.
In de hal bevindt zich links de eerste van de 3 kamers die deze woning te bieden heeft. Deze is momenteel in gebruik als slaapkamer. Deze is uitgevoerd met verwarming en met een grote vaste inbouwkast en er ligt een keurige laminaatvloer in. De meterkast in de hal is voorzien van slimme energiemeter (2017). Aan het eind van de hal is rechts de toegangsdeur tot de andere vertrekken van de woning. De grote woonkamer is functioneel en gezellig ingedeeld. Aan de voorzijde bevindt zich de woon-/ zithoek en een heerlijke haardschouw waar een gietijzeren houtkachel meteen de aandacht trekt. Een plek waar je goed tot rust komt. De achterzijde van de woonkamer is ingericht als eetkamer. De indeling is ruim van opzet. Het gevoel van openheid, en de goede lichtinval vanaf de tuinzijde komen je hier tegemoet. Er is in deze woning gebruik gemaakt van een convectorput, zodat de warmte aan de achterzijde gewaarborgd blijft. Hierdoor is de tuin tevens toegankelijk via ruime openslaande deuren. Aan deze kant van de woning is ook de half-open keuken (2014) gesitueerd. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouw apparatuur, waaronder een groot 90cm. 5 pits gasfornuis. Warm water wordt geregeld via de close-in boiler (10 liter). Voorts is er een Whirlpool magnetron, Siemens vaatwasser, een bakoven en een grote koel-vries combinatie. Er is meer dan voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkamer leidt een gangetje naar de sanitaire voorzieningen en naar de master bedroom. Het toilet is modern uitgevoerd, en de badkamer kent een prachtig ontwerp in oud Engelse stijl. In de badkamer is een duo-whirlpool bad geïnstalleerd. Een design radiator maakt deel uit van het ontwerp, net als de smaakvolle lambrisering die ook hier is toegepast. Bovendien is de badruimte uitgevoerd met een ruime inloopdouche welke is voorzien van een stortdouchekop en een glazen scheidingswand. Tot slot is er een mooie klassieke wastafel gemonteerd. De badkamer in deze woning is echt een must-see! De was/droog combinatie is keurig ingebouwd en onttrokken aan het zicht. Tegenover de badkamer is de master bedroom gesitueerd. Deze slaapkamer is uitgerust met een dubbel boxspring bed. Tevens is een designradiator geplaatst, en is een plafondventilator geïnstalleerd.

Kortom, de woning aan de Drijfriemstraat 44 is een woning die je gezien moet hebben. Vol van karakter en een verrassende indeling. De woning kent een hoge staat van onderhoud. Alle kozijnen (kunststof) zijn volledig vernieuwd en de woning is hiermee voorzien van dubbelglas. Het energielabel is D. Dat is voor een jaren 30 woning een prachtige waarde.

Buitenruimte:
De tuin is via openslaande deuren vanuit de woonkamer te bereiken. De tuin is geheel bestraat en voorzien van een houten schuur en verkeert in prima staat van onderhoud. Bovendien is in de tuin geheel naar de tijd en wensen van nu, een uitgebreide lounge opgebouwd uit steigerhouten delen en voorzien van een sfeervolle houtkachel. De lounge biedt een oase van rust en een lust voor het oog! Al met al een heerlijke en goede woning om onbezorgd tot rust te komen en heerlijk te kunnen wonen.

Eerste biedronde
Biedingen kunnen na de bezichtiging gedaan worden via het biedplatform op de website van BIEDEN EN
WONEN binnen de start- en eindtijd.
Starttijd: 29 nov 2019 14:00 uur
Eindtijd: 04 dec 2019 16:00 uur
Kijkdag: 29 nov 2019 (van 14:00 tot 16:00 uitsluitend op afspraak)

Tweede biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 06 dec 2019 14:00 uur
Eindtijd: 11 dec 2019 16:00 uur
Kijkdag: 06 dec 2019 (vanaf 14:00 tot 16:00 uitsluitend op afspraak)

Derde biedronde (indien woning nog niet is gegund)
Starttijd: 13 dec 2019 14:00 uur
Eindtijd: 18 dec 2019 16:00 uur
Kijkdag: 13 dec 2019 (op afspraak)

Veilingvoorwaarden:
Deze woning wordt u bij opbod aangeboden via de veiling van Bieden&Wonen BV.
Het veilen kan enkel gebeuren, na deel te hebben genomen aan de kijkdag(-en).
Een screeningsprocedure maakt onderdeel uit van het veilingproces.
De veiling staat onder toezicht van een notaris.
De verkoop komt enkel tot stand na gunning door de verkoper.
Veilingkosten (Opgeld) vindt u terug op onze website onder het tabje downloads bij dit betreffende object.
Oplevering in overleg en ten overstaan van de notaris.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 180.000


Hoogste bod

€ 185.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning