Rotterdam – Van Langendonckstraat 84

74 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 220.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

* let op; we hebben een prijs verlaging toegepast conform o.a. de wijzigingen in de huizenmarkt.

Omschrijving
Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke 3-kamer appartement in de Van Langendonckstraat met inpandige berging en gemeenschappelijke besloten tuin. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 70 m2, is gebouwd in 1965 en heeft een energielabel C. Uniek wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Van Langendonckstraat 84 is gelegen in de buurt Lombardijen. Dit is een kindvriendelijke buurt gelegen in de luwte van de stad waar je alle benodigde voorzieningen nabij vindt. Lombardijen is een buurt met relatief veel jonge gezinnen van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, en op loopafstand van een supermarkt. Winkelen doe je bij de verscheidenheid aan winkels aan de Spinozaweg en ook scholen en speelplaatsen zijn binnen no time te bereiken. Tevens is de bereikbaarheid uitstekend. Met de auto zit je binnen 1 (auto-) minuut op de uitvalswegen (A16 en A15) en ook de tram, bus en trein zijn dichtbij. Kortom, een heerlijk appartement op een toplocatie!

Ben jij ook een starter of jong gezin en ben je op zoek naar dit keurige appartement waar je zo in kunt trekken? Dan ben je bij ons aan de Van Langendonckstraat 84 aan het juiste adres! Hier kom je aan niets tekort met twee slaapkamers, een ruime living en een nette keuken en badkamer. Ook de ligging van de woning is dus zeer goed te noemen. Zo is het gelegen in de luwte van de stad maar vind je alle benodigde voorzieningen nabij.

Indeling
Appartement
Het appartement is te bereiken via een centrale entree. Bij het betreden van de woning kom je uit in de hal die toegang geeft tot alle ruimtes van de woning: de keuken, badkamer, toilet, woonkamer en twee slaapkamers.

De ruime woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het appartement, wat het een kamer maakt met veel mogelijkheden. De grote raampartijen aan beide kanten geven het geheel daarnaast veel licht en er ligt een keurige laminaatvloer.

De keuken is modern ingericht met witte keukenkasten en witte metrotegels op de wand. Hier kom je aan niets tekort met 4-pits gasfornuis, inbouw oven, afzuigkap en meer.

Ook de badkamer is keurig en voorzien van douche en wastafel in meubel. Deze is, net als het aparte toilet, voorzien van grijze en witte betegeling.

De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot een knus balkon, die uitzicht geeft over veel groen. Tevens vind je in deze slaapkamer een vaste kast met aansluiting voor de wasmachine. De tweede kamer is iets kleiner en daardoor ideaal in te richten als (kinder)slaapkamer, thuiskantoor, inloopkast of iets anders. Aan jou de keuze!

Bijzonderheden
– Keurig onderhouden appartement
– Ideaal voor starters of jonge gezinnen
– Alle voorzieningen nabij
– Uitvalswegen snel te bereiken
– Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer
– Twee slaapkamers
– Ruime living
– Vloerverwarming
– Een grote inpandige berging in het souterrain
– Bouwjaar 1965
– Energielabel C
– Gebruiksoppervlak wonen 70 m2
– Inhoud 180 m3

– – – Zie onderaan de pagina informatie over de bezichtigingen en biedingen – – –

English version text here:

Description
Located in Rotterdam is this characteristic wonderful 3-room apartement in the Van Langendonckstraat with intergated storage and a private garden for common usage for the habitants. The apartement’s livingspace is 70 m2, and it has been built in 1965. The energylabel is C. Unique living in Rotterdam. Van Langendonckstraat 84 is located in the Lombardijen area. A very child-friendly neighborhood in the quiet part of the city where all facilities are to be found nearby. In the Lombardijen area live relatively young families in the ages varying from 25 to 44 years. The apartment is on a cycling distance op the city-centre of Rotterdam, and on walking-distance of the supermarkt. Shopping can be doone locally at the nearby Spinozaweg. The same goes for schools and several playgrounds. Connection to the city via public transport is available just around the corner. By car one can be on the highways within a few minutes drive. This apartment is situated on a top-location!

Are you a starter yourself, maybe with a young family looking for this cosy apartement, then we’ve got this one available on a very short notice. It has goot two bedrooms, a spatious living and a nice and cosy kichen and bathroom.

Layoout
Apartement
The apartment has a central entry. On the 3’rd floor is the apartment situated. Here form the hall all spaces are nearby, e.g. the kitchen, bathroom, toilet, living space and two bedrooms.
The spacious living is very light with good sights on both sides, with lots of possibilities to put your furniture and decoration. The flooring is heated and has a laminate flooring.
The kitchen is modern, and setup functionally equiped with the common basic appliances and finished in white with metro-tiling on the wall. It’s all there, with a 4-pits gas-based cooking furniture and oven and lots more..
The bathroom is neat and has a shower, and washbasin furniture. The toilet has a seperate room and both are tiled modern grey-white.
The master bedroom is located in the back of the apartment and has got a nice balcony with outside views in the green space. Another smaller bedroom is ideally to be used as a childrens-bedroom or an ooffice at home. That’s all possible and up to you to decide, of course.

Specifications
– A well maintained apartement
– Ideal for starters and young families
– All facilities are nearby
– Highways and god infrastructure are nearby
– Public transportation is available from around the corner
– Two bedrooms
– Spacious living
– Floorheating
– Internal storagebox down in the basement
– Built in 1965
– Energylabel C
– Livingspace 70 m2 and 180 m3

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst de woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning.
Graag vriendelijk verzoek via Funda een mail te sturen met verzoek reservering van uw tijdstip van bezichtiging

Planning:
– Kijkdag 1 Dinsdag 18 oktober enkel op afspraak (timeslot) tussen 10:00u en 15:00u
– Kijkdag 2 Woensdag 19 oktober enkel op afspraak (timeslot) tussen 10:00u en 15:00u

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning