Rotterdam – Schiehavenkade 132

Richtprijs: € 479.000

Kenmerken

Inhoud: 383 m3
Woonoppervlakte: 119 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 2008
Aantal kamers: 2

Omschrijving

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Uniek woon object

Gelegen in Rotterdam ligt dit karakteristieke en ruime appartement aan de Schiehavenkade. Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 120 m2, is gebouwd in 2008 en heeft een energielabel A.
Een ruime woning met indrukwekkend vrij uitzicht op de Maas, gelegen op de 6e verdieping in de voormalige Schiecentrale in het hippe Lloydkwartier nabij het centrum van Rotterdam.

Het geheel heeft een industriële uitstraling met veel glas, betonnen kolommen en hoogwaardige licht grijze gietvloer. De 10 meter brede plafondhoge glazen pui kan middels een harmonicasysteem open geschoven worden. Op deze manier kan de woonkamer tot een zonnige binnenplaats getransformeerd worden met uitzicht over de Maas, waarbij u het gevoel krijgt de voeten in het water te kunnen hangen terwijl u geniet van de middag en avondzon.
De ramen aan de galerij-zijde en de harmonicapui over de gehele breedte van het appartement geven een overdaad aan licht, waardoor er een unieke woonbeleving ontstaat. De hoge kwaliteit afwerking met op maat gemaakte stroom/netwerkpunten en het speciaal ontworpen lichtplan maken de woning af.

Begane grond:
Indrukwekkende afgesloten centrale entree met portiersloge, bellentableau, postboxen en toegang tot parkeergarage, toegang tot fietsenstalling, liften, de inpandige kinderopvang en winkels voor de dagelijkse boodschappen o.a. AH, Etos en Gall&Gall.

Zesde verdieping:
Via een afgesloten deur kan toegang worden verkregen tot de galerij. Het appartement bevindt zich aan einde van de galerij waardoor u geen last heeft van passerende buren en in alle privacy kunt wonen.
Door de zwevende constructie waar de zesde verdieping op begint, zijn er zowel aan de linkerkant als onderkant van deze woning geen appartementen.

Het appartement is gelegen in de Lage Schijf en heeft een oppervlakte van ca, 120m2. Zowel aan de galerij-zijde als de Maas-zijde zijn doorlopende raampartijen waardoor aan twee zijden licht het appartement binnen komt, wat zorgt voor een geweldige woonbeleving. Wakker worden met vrij uitzicht op de Euromast vanuit de slaapkamer (ca 14m2). In de slaapkamer bevindt zich een vaste hang-/legkast. Aangrenzend aan de slaapkamer bevindt de berging (ca 3m2), waar ruimte is voor wasmachine en droger.

Woonkamer:
Aan de muur hangt een wand vullende foto van de Schiehaven (op doek), zoals deze er in de jaren 60 uitzag. In de kamer bevindt zich een grote maatwerk designkast met 5 meter opbergruimte. Een Koof biedt plaats voor een televisie en is uitgerust met een bio-ethanol haard.

De L-vormige keuken (ca 10m2) aangrenzend aan de leefruimte/woonkamer zodat u contact kunt houden met uw gasten. Ook heeft de keuken uitzicht op de Nieuwe Maas, voor een optimale kook-beleving.
De luxe witte hoogglans keuken is voorzien van; inductiekookplaat, re-circulatiekap, vaatwasser, heteluchtoven, combi-stoomoven, koffiemachine, koelkast en vriezer waarbij de laatste vier apparaten in een ingebouwde kastenwand in de muur zijn verzonken.

Het appartement is voorzien van vloerverwarming en koeling voor optimaal wooncomfort. De raampartij aan de voorzijde heeft aan de binnenzijde geplaatste screens (met afstandbediening) die bescherming bieden tegen de zon, zelfs wanneer de ramen/deuren geopend zijn., Het werkelijk spectaculaire uitzicht met steeds wisselende beelden van schepen en andere vaartuigen en de flexibele indeling van de ruimte maken dit appartement zeker een bezichtiging waard.

Note van de bewoners: “Elke dag thuiskomen met het gevoel alsof je op het dek van een luxe cruiseschip staat”

SAMENVATTING:
– Entree/hal
– Meterkast met glasvezelaansluiting
– Slaap/hobby/werkkamer met uitzicht op de Euromast
– WC met zwevend toilet en fontein uitgevoerd in beton ciré
– Complete badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en vaste kast. Geheel uitgevoerd in beton ciré
– Woonkamer met fantastisch uitzicht op de Euromast en de Nieuwe Maas
– Luxe keuken die in open verbinding staat met de woonkamer.
– Berging met ruimte voor wasmachine en droger
– Stroom/netwerkaansluitingen door het gehele appartement verwerkt in luxe kabelplinten
– Videofoon-installatie met berichten functie
– Gemeenschappelijke fietsenberging
– Lobby met huismeester
– Gezamenlijk dakterras op de vierde verdieping, compleet met kruidentuin en gezellige zitjes en veilige speelruimte voor kinderen.
– Screens met afstandsbediening

Omgeving:
Het Lloydkwartier in Rotterdam, een bijzondere en historische plek aan de Maas. Rustig wonen op slechts minuten fietsen van de bruisende binnenstad en 5 minuten lopen van het fraaiste park van de stad aan de voet van de Euromast.
Met een metrohalte voor de deur en de waterbus op loopafstand.

Bied procedure:

Biedmogelijkheid na bezichtiging middels het biedformulier op de website van Bieden en Wonen
Uw bieding via het biedformulier is een onderhandse bieding die individueel aan verkopers wordt voorgelegd.
Ook bij uw bieding via het biedformulier is veilingfee verschuldigd.
(zie specificatie bij downloads van de Schiehavenkade op de website van Bieden en Wonen)
Biedingen zijn geheel transparant en gegarandeerd anoniem.
Uitsluitend het bod in euro’s is zichtbaar.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Bieden

Wil je een bod doen op deze woning? Doe je bod via het formulier hieronder en wij stellen het voor aan de woning eigenaar.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris