Rotterdam – Rosier Faassenstraat 37

123 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 335.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

Dit object is zeer geschikt als beleggingsobject voor beleggers, investeerders of projectontwikkelaars. Tevens is deze woning ook goed voor particulieren die een eengezinswoning zoeken.

Dit object is zeer geschikt als beleggingsobject voor beleggers, investeerders of projectontwikkelaars. Tevens is deze woning ook goed voor particulieren die een eengezinswoning zoeken.

Locatie
Dit beleggingsobject is interessant vanwege de ligging. Het ligt in een rustige buurt in Rotterdam West.

Huurders
Momenteel wordt dit mooie object verhuurd aan huurders.
De woning wordt vrij opgeleverd.

Begane grond
Wanneer u de woning in loop tref je de hal en aan de rechterzijde een berging en een toilet. Aan het einde van de hal is een deur die u begeleidt naar een zeer ruime open woonkamer. De woonkamer is voorzien van een deur aan de achterzijde die u naar de tuin begeleidt. Verder treft u gelijk links in de woonkamer een half open keuken aan. De keuken is voorzien van alle standaards.

1e verdieping
Vanaf de trap in de woonkamer wordt u naar de eerste verdieping begeleidt. Aan het einde van de trap treft u een overloop en twee slaapkamers. Een slaapkamer is links van u en een direct rechts van u. Beiden kamers zijn zeer groot.
Vanaf de overloop is er een deur die u naar de badkamer begeleidt. De badkamer is voorzien van douche, twee wastafels en een toilet.

2e verdieping
Wanneer u nogmaals de trap neemt vanaf de eerste verdieping, komt u op de tweede verdieping uit. Op deze verdieping is nog een slaapkamer en nog een gewonen ruime kamer. Van deze laatste kamer kan nog een slaapkamer worden gemaakt. Ook vindt u op deze verdieping nog een bergruimte. Optioneel kan de nieuwe eigenaar hier ook nog een kleinere slaapkamer van maken.

Parkeren
Er is ruim voldoende plaats voor betaald parkeren voor dit object.

Gunnen
Het bieden is onder voorbehoud van gunnen door de woningeigenaar.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 335.000


Hoogste bod

€ 335.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning