Rotterdam – Pompenburg 126

Bieden vanaf: € 380.001

Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Inhoud: 313 m3
Woonoppervlakte: 103 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar: 1995
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Bieden en Wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod tegen het “beste” bod verkocht zal worden via Online Bieden.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs.

Ligging:
Gelegen in Rotterdam vindt u dit prachtige en ruime 3-kamer appartement aan de Pompenburg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 103 m2, is gebouwd in 1995 en heeft een energielabel A.

Het is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

De woning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het appartement is gesitueerd op loopafstand van het centrum van Rotterdam, een supermarkt en het Centraal Station. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: Na de voordeur bevindt zich rechts direct de meterkast. Via de ruime gang komt links de lichte en ruime master bedroom en vervolgens de 2e slaapkamer. Aan de andere zijde van de gang bevinden zich achtereenvolgend de wasruimte, badkamer met ligbad en aparte douche en het toilet.
Wanneer u doorloopt komt u uit in de woonkamer van bijna 10m bij 7 meter met aan de linkerzijde het keukengedeelte.
Over de gehele voorzijde (7m) van de woonkamer bevindt zich een balkon op het zuiden met uitzicht op park en vaart.

Tevens is er nog een parkeerplek onder het complex, welke bij het appartement hoort en inclusief de koopsom wordt verkocht.

Bergruimten:
Bij de woning hoort een ruime afgesloten berging van 1.53 x 2.82m.

Parkeerplaats:
Onder het appartementencomplex is een parkeergarage. Er is 1 parkeerplaats inclusief de koopsom.

Balkon:
Aan de achterkant van het appartementencomplex treft u het balkon. Dit is zeer ruim en biedt diverse mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld genoeg ruimte om tuinmeubilair en plantenbakken neer te zetten. Het balkon is gelegen op het Zuid Oosten.

Bijzonderheden:
• Zeer ruim appartement met prachtig uitzicht!
• Veel lichtinval in de woonkamer
• Voorzien van 2 slaapkamers
• Er zit een parkeerplaats onder het complex
• Erfpacht: afgekocht tot 1 oktober 2043
– De volgende erfpachtvoorwaarden zijn van
toepassing : De Bepalingen voor vestiging van erfpacht op onroerende zaken van de gemeente Rotterdam
• Gesplitst in 1993
• Bouwjaar 1995
• Dak van appartementencomplex in 2004 vernieuwd
• Blokverwarming: €119,- p/m
• Maandelijkse VVE bijdrage €165,- p/m

Oplevering:
In overleg

Kijkmoment
Datum en Tijdslot voor bezichtigen van deze kavel opvragen bij de makelaar via Bieden en Wonen.

Bied procedure:
Biedingen kunnen na het bezichtigen van de woning worden gedaan via de online veiling. De startdatum en- tijd en einddatum en- tijd zijn zichtbaar op de website van Bieden en Wonen.

—-
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden en Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden en Wonen. U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris