Rotterdam – Marinus Batenburgplein 51

76 m2 - 2 kamers - bieden vanaf: € 269.500 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Rotterdam biedt aan: Turnkey tweekamer appartement op de begane grond, badkamer en suite en een walk in closet! Prinselijk wonen als starter in Prinsenland!

Let op: Dit is geen executie veiling verkoop. Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij onder toezicht van een onafhankelijk notariskantoor biedingen via het veilingplatform van Bieden en Wonen 100% transparant per opbod kunnen worden gedaan.

NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Ligging en bereikbaarheid
In de gewilde wijk Prinsenland ligt dit tweekamer appartement vlakbij het metrostation Prinsenlaan.
De dichtstbijzijnde supermarkt is op loopafstand en met de auto bent u in 4 minuten op de ringweg A16.
Zoekt u liever de rust op, dan kunt u 10 minuten lopen naar het Prinsenpark of 7 minuten fietsen naar het Kralingse bos.

Indeling
Het appartement bevindt zich op de begane grond. Via de ruime hal met garderobekast heb je toegang tot de ruime slaapkamer met badkamer en suite, apart toilet, meterkast en L vormige woonkamer.
De badkamer is toegankelijk vanaf de slaapkamer en geeft tevens toegang tot een de chique inloopkast.
De moderne L vormige keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis.
Aan de achterzijde van het huis bevindt zich een balkon met een vrij uitzicht waar je tot in de late uurtjes kunt genieten van de zon.

Bijzonderheden
– Schilderwerk; alle muren, plafonds en deuren d.d. sept 2020
– Nieuwe douchcabine, wastafelmeubel, lamp en accessoires badkamer d.d. sept 2020
– Afdekplinten vloer van de gehele woning d.d. sept. 2020
– Alle kranen in het huis vervangen in sept. 2020
– Balkon me de gehele dag zon!
– Erfpacht tot 30 maart 2091, afgekocht tot 31 maart 2042
– VvE €140,-
– Mogelijkheid om gemakkelijk een 2e slaapkamer te creëren. Oorspronkelijk is dit dan ook een 3 kamer appartement!

Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden? Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kun je contact opnemen met Sathis Jairam via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 010-3070214.
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Veiling datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de veiling.

Biedprocedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde veiling datum- en tijd. Na afloop van de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is VAd notarissen, gevestigd te Rotterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Veilingvoorwaarden
De algemene veilingvoorwaarden zijn van toepassing op dit veilingobject. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 269.500


Hoogste bod

€ 269.500

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning