Rotterdam – Loganbes 4

129 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 350.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Omschrijving
Voor degenen die graag genieten van het buitenleven hebben we deze ruime en compleet gerenoveerde woning beschikbaar.

De woning biedt veel ruimte en gemak. De gehele woning is in 2006 voorzien van onderhoudsarme (Herengracht groen en crèmekleurige) kunststoffen kozijnen, deuren en schuifpuien allen met houtwerk motief met dubbel HR ++ glas en (inzet) horren. Alle buitenmuren van het huis, maar ook de muren van de schuur, zijn in het najaar van 2010 opnieuw gevoegd, schoongemaakt en geïmpregneerd. Door de gehele woning zijn alle binnendeuren vervangen door mooie paneeldeuren. Door het bewegings- en contactalarm (met uitbellen naar meldkamer of gsm) weet u zeker dat u beschikt over de best mogelijke beveiliging. Door de vijf slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten loopt niemand elkaar ’s morgens in de weg. De woning staat op eigen grond en is zowel van binnen als van buiten zeer goed onderhouden.

De gehele begane grond is voorzien van Spachtzelputz muren en makkelijk schoon te houden door de lichte plavuizenvloer met vloerverwarming die tevens met een handige app op afstand te bedienen is. Geen dwarrelend stof meer, kostenbesparend en zeer comfortabel. De geheel betegelde toiletruimte is fris en licht van kleur. De moderne tijdloze keuken met een kookeiland alwaar een inductie kookplaat en een vaatwasser zitten geeft het huis een extra dimensie. De brede schuifpui haalt de tuin, gelegen op het zuid/oosten, naar binnen en geeft veel licht binnen en zicht op deze buitenruimte. Voor de bewatering is voor het gemak in de achtertuin een waterkraan aangebracht zodat u de grote appelboom makkelijk van water kunt voor zien. De achtertuin en de schuur zijn voorzien van elektra en duurzaam hekwerk rondom. De dakbedekking van de schuur is in het voorjaar van 2012 vervangen en kan er weer tientallen jaren tegenaan.

Op de eerste verdieping, welke volledig is voorzien van laminaat, zijn drie slaapkamers, CV ruimte, de kast met opstelplaats van de wasmachine met droger en de fraaie volledig betegelde badkamer met bad, dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en vloerverwarming gelegen. Via de badkamer kunt u het balkonnetje bereiken. Dit balkonnetje is in de zomer van 2011 voorzien van nieuwe dakbedekking met 10 jaar garantie en rubberen tegels. De CV ketel is eind november 2014 vervangen en goed onderhouden. Ook het vat is in 2018 vervangen. Voorlopig geen zorgen hierover dus.

Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers. De voorste ruime slaapkamer heeft een grote dakkapel, een keukenblok in landelijke stijl en een volledig betegelde 2e badkamer met toilet en douche. In deze slaapkamer is ook de toegang naar de vliering waar u, over de gehele breedte van de woning, spullen kunt opbergen.

De ruime achterslaapkamer heeft warm en koud stromend water met wastafeltje mooi weggewerkt in een nette schuifdeurkast welke optioneel over te nemen is. De brede kiep-schuifpui zorgt voor koele zomernachten en breed uitzicht. Deze fijne en lichte kamer heeft een groot dakterras over de gehele breedte van de woning, en is in de zomer van 2011 voorzien van nieuwe dakbedekking met 10 jaar garantie en rubberen tegels. Ook hier is voor het gemak een buitenkraan aangesloten. Op dit ruime terras is het heerlijk toeven en genieten van het uitzicht op het naast gelegen Nessebos en moerasgebied waar vaak de schapen grazen. Ook is het mogelijk op dit terras te genieten van een heerlijke infra-rood sauna met tevens magnesiumstralers, heerlijk voor vermoeide spieren danwel rheumatische klachten. De sauna bevat kleurentherapie, radio, usb aansluiting en gezellige spotjes aan de buitenzijde en is 220x140cm groot. Ruimte genoeg om knus samen languit te liggen of om ook met de kinderen te ontspannen. Deze sauna zou een extra tractatie voor u kunnen zijn bij het huis aangezien u deze als optie tevens kunt overnemen.

Deze woning biedt u de kans om op loop- en fietsafstand heerlijk te ontspannen, sporten en te genieten.
U kunt direct vanuit huis mooie wandel- en fietstochten maken door het Nesselande- en Lage Bergse bos of langs het water in de directe omgeving. U kunt uw skivaardigheid ontwikkelen en trainen op de nabij gelegen Skiberg of op het terras kijken naar de vaardigheden van anderen. De klimberg biedt diverse mogelijkheden en skaten of skeeleren kan op de geasfalteerde autoloze paden. In uw (gehuurde) kano, roeiboot of motorboot kunt u op de rivier de Rotte en de Rottemeren tot rust komen en eventueel een hengel uitwerpen. Ook de Zevenhuizerplas, voor zwemmen en surfen, ligt op loopafstand en op de boulevard, aan de zijde van Nesselande, kunt u fijn flaneren en lekker eten. In 2012 is de recreatie- en wedstrijd roeibaan naast de Rottemeren gereed en kunt u trainen of genieten op deze accommodatie.
Binnen vijftien tot dertig minuten op de fiets vind u het bekende saunacomplex “Elysium” en de gezellige golfbaan “de Rottebergen” met 18 holes.

Winkelcentra, bibliotheek, wijkgebouwen, diverse ziekenhuizen, het gezondheidscentrum, sportscholen, bus, metro en treinverbindingen zijn makkelijk te bereiken en liggen op slechts 5 minuten loopafstand. Ook het centrum van Rotterdam en het “Alexandrium” met zijn brede sortering aan winkels zijn snel en makkelijk te bereiken. In deze kindvriendelijke buurt is er een ruime keus aan scholen en de kinderboerderij voor veel leuke leerzame dagen ligt dichtbij. Ook zijn er vele speeltuintjes die her en der verstopt zijn door de wijk.
Kortom, een zo te betrekken, ruime, goed geïsoleerde woning om van te houden, in een gebied waar je gelukkig kunt zijn en alles wat je je maar kunt wensen binnen handbereik hebt.
Een miljonairswoning voor een modale prijs!

3. Bijzonderheden
• Volledig gerenoveerde woning in een mooie, groene en rustige buurt.
• Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen/schuifpuien met HR ++ glas.
• Twee badkamers, drie toiletten en vijf ruime slaapkamers.
• Vloerverwarming op begane grond en in de badkamer op de eerste verdieping.
• Grote onderhoudsarme dakkapel.
• Groot dakterras op tweede verdieping.
• De tweede verdieping kan dienen als zelfstandige woonruimte.
• Bouwjaar 1979.
• Woning gelegen op 132 m2 eigen grond.
• Woonoppervlak 130 m2
• Inhoud 335 m3
• Een kant en klaar huis – u hoeft alleen uw spullen maar te pakken!
• Platform notaris veiling en eventuele overdracht VAD Notarissen Rotterdam

Heeft u interesse in deze woning? Neemt u dan snel contact met ons op!
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie downloaden:
– kostenspecificatie voor de koper
– informatie over het biedproces.

Platform notaris veiling
Voor online veilingen is er een platform notaris aanwezig. Deze staat tevens benoemd in de kosten specificatie en op de website van Bieden & Wonen.

Kijkdagen vóór de biedronde:
Op 22 september 2020 uitsluitend op afspraak.

Biedronde: U kunt online bieden de tijd die afloopt op de website van Bieden & Wonen online meerdere biedingen doen nadat u zich heeft geregistreerd als bieder en wanneer u de woning heeft bezichtigd. De online veiling is onder toezicht van de notaris en een veilingmeester de heer N. Kooijman.

Biedronde starttijd en eindtijd: Zie website van Bieden & Wonen.

Notaris: De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden: De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel / op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper: De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen. (zie kostenspecificatie bij downloads) U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in de Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning: De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 350.000


Hoogste bod

€ 355.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning