Roosendaal – Diamantdijk 293

118 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 245.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Cindy Huigen - cindy@biedenenwonen.nl - 06 19 63 25 82

Cindy Huigen

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG VIA FUNDA/MAIL.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant biedproces.
Geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het
biedproces.

NB. De getoonde vraagprijs €245.000 is een vanaf prijs.

INTRODUCTIE

Deze ruime uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers en garage, gelegen in wijk “de Dijken” is een mooie kans voor (her)starters. Met wat kluswerk kun je deze woning geheel naar eigen wens moderniseren. Kom jij kijken welke mogelijkheden deze woning jou te bieden heeft?

Je woont vlakbij bij winkelcentrum ‘Dijkcentrum.’ En via de bushalte aan de straat ‘Dijkrand’ of met de fiets ben je ook binnen no-time in het centrum van Roosendaal. Hier vind je nog meer winkels, eettentjes en het station.

Op een woonerf en gelegen in een doodlopende straat woon je hier lekker rustig. Dat, samen met meerdere scholen, speeltuinen en het Burg. Godwaldtpark in de buurt maken dit tevens een zeer kindvriendelijke omgeving.

INDELING

Begane grond;
Via een lang pad dat langs je eigen garage loopt, kom je via de voordeur in de hal. Hier vind je de toilet en de deur naar de living.

De ruime woonkamer heeft een grote raampartij op het westen, waardoor er veel lichtinval is.

De ruime, lichte keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en deze bereik je vanuit de woonkamer via een toog.

Eerste verdieping;
De vaste trap bevindt zich tussen de living en keuken in, deze brengt je naar een centrale overloop waar je drie slaapkamers hebt, de badkamer en de trap die verder richting zolder gaat.

Direct aan je linkerhand bevindt zich de kleinste kamers van de drie, toch kan je hier met een vloeroppervlak van bijna 7 m² nog een hele fijne kinderkamer, kantoor of inloopkast van maken.

De overige twee kamers zijn even breed waarbij de eerstvolgende net iets dieper is dan de derde en daarmee de grootste. De derde kamer beschikt over een eigen wastafel.

Als laatste vind je op deze verdieping nog de badkamer. Deze beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, toilet en wasmachine aansluiting. De kleine, hooggeplaatste ramen zorgen voor het nodige zonlicht en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping;
Vanaf de overloop gaat de tweede trap richting zolder, waar je behalve de CV ruimte nog een vierde kamer vindt onder het schuine dak. Doordat het dak pas hoog begint lever je er echter geen loopruimte op in waardoor ook dit een zeer ruime kamer is. Hier kan dan ook met hetzelfde gemak geslapen, gewerkt of ge-hobbyt worden.

Buitenruimte;
In het midden van de grote raampartijen in de woonkamer bevindt zich de deur naar buiten. Hier kom je uit op een betegeld terras waarna een pad je tussen volgroeide struiken, planten en bomen naar de achterom leidt. Deze achtertuin biedt veel privacy.

In de voortuin bevindt zich de garage.

BIJZONDERHEDEN:

– bouwjaar 1977
– ruime eengezinswoning
– kindvriendelijke groene omgeving
– gelegen in een rustige straat
– ruime (uitgebouwde) living met veel lichtinval
– 4 slaapkamers
– garage
– ruime badkamer
– veelzijdige zolderverdieping
– energielabel C
– gedeeltelijk dubbel glas
– rolluiken
– fijne voor- en achtertuin, laatstgenoemde op het westen
– bushalte naar centrum vlakbij
– snel beschikbaar

BEZICHTIGINGEN EN BIEDINGEN:

Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De bezichtigingen vinden op afspraak plaats.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u uitgebreid informeren over de werking van ons onlinebiedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.
Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden.
Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning