Roosendaal – Boulevard 74

154 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Cindy Huigen - cindy@biedenenwonen.nl - 06 19 63 25 82

Cindy Huigen

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG VIA FUNDA/MAIL.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een transparant biedproces.
NB. De getoonde vraagprijs €275.000 is een vanaf prijs.

INTRODUCTIE

Klussers opgelet! Dit gemeentelijke monumentale unieke pand kan de nodige liefde gebruiken maar is dus geheel naar eigen wens en smaak in te delen. Om het klussen wat makkelijker te maken, is de woning al gestript. Durf jij deze uitdaging aan?
Wonen aan de Boulevard is wonen op loopafstand van het station en centrum en nabij uitvalswegen naar de A16 en A58. Gelegen aan de ring van Roosendaal, waar ieder jaar de carnavalsoptocht en halve marathon voorbij komt. Deze straat kenmerkt zicht door een verscheidenheid aan woningtypes en de aanwezige winkels.

De woning is in 1933 onder Architectuur gebouwd in Amsterdamse schoolstijl in eerste instantie als winkel/woonhuis. In 1963 is het pand verbouwd tot kantoor, maar biedt inmiddels weer de mogelijkheid om het pand als woonhuis te gebruiken. Met 2 toegangsdeuren bestaan er ook mogelijkheden voor dubbele bewoning of het combineren van woon/werk. Zowel qua bouw als indeling (zie plattegronden) is deze woning zeker niet standaard.

Diverse vergunningen zijn afgegeven zoals het creëren van een dakterras, nieuwe beglazing en nieuw voegwerk.

PERSOONLIJKE NOTE VAN DE VERKOPER:

“Toen ik voor het eerst het huis zag, en er binnen liep was ik “verkocht”. Een uniek pand met een mooie geschiedenis, oud en bijzonder van buiten, en binnen alle vrijheid om het in te delen naar eigen wens.
Ik kan wel 100 voorbeelden noemen, maar ik zou zeggen; komt u zelf eens kijken en laat uw fantasie de vrije loop. De opties zijn eindeloos.
Persoonlijk heb ik besloten mij te gaan focussen op een andere uitdaging. Maar ik hoop dat het huis de bewoners krijgt die het verdient.
Al het werk omtrent de vergunningen is u al uit handen genomen. De vergunning voor het open mogen breken van het dak, voor de aanleg van een dakterras, is zeldzaam bij een onder architectuur gebouwde, monumentale jaren 30 woning.
Ook is de ligging erg gunstig. 2 supermarkten, 2 kappers, sportschool etc. binnen 500m. Ook het centrum van Roosendaal is te voet te bereiken binnen enkele minuten. Wilt u een woning waar er geen 2 van zijn op de wereld op een mooie locatie? Dan is dit uw kans”.

INDELING

Begane grond:
De woning is via 2 verschillende voordeuren te bereiken waarbij u beiden in een hal uitkomt. De hal in het midden van het pand is open gebroken. Aan weerszijden van deze hal bevinden zich ruimtes die als woonruimte ingedeeld kunnen worden, waarvan de grootste ruimte een lichtkoepel heeft. Achter het toilet is een ruimte die als pantry in gebruik was met daarnaast de trapopgang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn 2 ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. Beide slaapkamers hebben inbouwkasten en de grootste slaapkamer biedt ook toegang tot de badkamer waardoor een badkamer en suite tot de mogelijkheden behoort.
Tweede verdieping :
De tweede verdieping is door de Franse kap zeer sfeervol te noemen en hier zijn mogelijkheden om een ingang tot een dakterras te creëren.
Buitenruimte:
Achter het huis is een kleine buitenruimte en zoals aangegeven kan op de tweede verdieping een dakterras gecreëerd worden.
Deze woning dient bezichtigd te worden om een goed idee te krijgen de mogelijkheden. Dus ben je nieuwsgierig geworden, kom dan zeker een kijkje nemen!

BEZICHTIGINGEN EN BIEDINGEN
Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. De bezichtigingen vinden op afspraak plaats.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u uitgebreid informeren over de werking van het biedproces.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie inzien of downloaden. Informatie over het biedproces wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning