Purmerend – Reigersbek 10

120 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 350.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

LET OP: AANVRAGEN VOOR EEN BEZICHTIGING GRAAG PER MAIL.

In een leuke kindvriendelijke wijk in Purmerend, bevindt zich deze ruime woning. Het huis ligt aan een rustig hofje zonder doorgaand verkeer. Voor dagelijkse boodschappen kun je goed terecht in het centrum van Purmerend. Je vindt er meerdere soorten winkels, maar ook een aantal culturele bezienswaardigheden. De waterrijke omgeving biedt veel gelegenheid voor ontspanning en ook is er een park op loopafstand van deze woning. Verschillende natuurgebieden zoals Het Markermeer en Het Twiske, zijn gemakkelijk te bereiken via de omliggende uitvalswegen. Dit geldt ook voor grotere steden als Amsterdam en Haarlem waar de keuze aan leuke restaurants, bars en winkels enorm is.
Deze tussenwoning van 120m2 heeft een aanzienlijk ruime achtertuin en voortuin. Ook is er een balkon op de eerste verdieping. Met 3 slaapkamers is dit huis bij uitstek geschikt voor gezinnen. De woning is voorzien van vloerverwarming en een airconditioningsysteem, die beide veel comfort zullen geven.

Begane grond

De ruime voortuin van nummer 10 leid je naar de entree van het huis. In de gang bevindt zich een toilet en de meterkast. Via een deur treed je de met plavuizen afgewerkte woonruimte binnen. Deze living is zeer licht en kijkt door de hoge ramen uit op de tuin. De open ruimte biedt veel plek voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek.
De open keuken grenst direct aan de living, wat een sfeervolle verbinding geeft. Het U-vormige keukenblok beschikt over veel werkoppervlak en opbergruimte. De keuken is voorzien van een ingebouwde afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping

Vanuit de trap in de woonruimte kom je terecht op de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamers zijn afgewerkt met een PVC vloer. De grootste slaapkamer grenst aan een breed balkon. Op dit balkon is ruimte voor een tafeltje of bankje en wat planten. De kleinere kamer heeft een dakkapel wat het veel sfeer geeft.
De badkamer is met plavuizen afgewerkt en heeft een frisse uitstraling. Je vindt er een groot ligbad een douchecabine, brede wastafel en een zwevend toilet. Verder is er een verticale radiator waar je handdoeken aan kunnen drogen. Het brede raam geeft de ruimte veel licht.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is zeer ruim waardoor hier een extra slaapkamer ingericht kan worden. Ook is het zeer geschikt als thuiswerkplek, logeerkamer of sportruimte. Bovendien beschikt deze kamer over veel ingebouwde kasten. Deze ruimte heeft ook een knusse dakkapel en is zeer veel licht.
De buitenruimte
De royale tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en beschikt over zeer veel terrasruimte. Het oppervlakte nodigt uit om zowel een zit- als eethoek in te richten. Je hebt in deze tuin voldoende privacy. De berging is lang gestrekt en je zult er veel ruimte hebben voor het droog stallen van fietsen en andere spullen. Ook is bovenop de berging nog een kleine bergzolder. Om bergruimte zal je met deze woning dus niet verlegen zitten. De brede voortuin geeft je de gelegenheid om een bankje te plaatsen of fietsen te stallen. Aan het hofje voor de woning is voldoende openbare parkeergelegenheid.

De bijzonderheden van de woning:

– Bouwjaar 1977
– Ruime tussenwoning van 120 m2
– Perceeloppervlakte 143 m2
– Onderhoudsvriendelijke tuin met veer terrasoppervlakte
– Vloerverwarming
– Airconditioning
– Elektrische rolluiken boven/beneden
– Elektrisch zonnescherm tuinzijde
– 3 slaapkamers
– Ligbad en douchecabine
– Sfeervolle dakkapellen
– Kindvriendelijke omgeving
– Aan een rustig hofje zonder doorgaand verkeer
– In de buurt van een park
– Winkels en openbaar vervoersvoorzieningen nabij

Verkoopvoorwaarden:
De algemene verkoop voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Wij verzoeken gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bied datum- en tijd
Op de pagina van de betreffende woning op de Bieden en Wonen website vind je de begin- en eindtijd van de biedronde.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen binnen de getoonde datum- en tijd. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Biedvoorwaarden:
De algemene biedvoorwaarden zijn van toepassing op dit verkoop
object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.

Zorgvuldig samengesteld:
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

NEN-2580 normering:
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning