Purmerend – Brantjesstraat 76

Bieden vanaf: € 870.000

Kenmerken

Inhoud: 639 m3
Woonoppervlakte: 187 m2
Perceel: 499 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar: 1995
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Bieden en wonen verkoopt deze prachtige moderne vrijstaande villa op een van de mooiste en groenste locaties in Purmerend via een uniek en transparant Online biedproces.

De zeer ruime woning beschikt over een heerlijke lichte woonkamer, 3 tot 4 slaapkamers en een zonnige tuin. Wonen in de aantrekkelijke en kindvriendelijke wijk – Purmer-Zuid , op korte afstand van het Meerland winkelcentrum, het openbaar vervoer en het Purmerbos. Wie wil hier nou niet wonen!

Indeling woning:
Bij binnenkomst bevindt zich in de hal een toilet, meterkast en de trap, vervolgens komt u in de ruime woonkamer met een mooie moderne keuken aan de linkerzijde en aan de rechterzijde een kamer die is ingedeeld als sportkamer. Links van de woonkamer bevindt zich een werkkamer met bureau en inbouwkast. De keuken is voorzien van een kookplaat, vaatwasser en een koelkast met een vriesvak. In de woonkamer heeft u verschillende deuren die u bij de tuin brengen.

De 1e verdieping is verdeeld in een overloop met 2 slaapkamers, waarvan 1 met deur naar het balkon en een badkamer met douche, wasbak en toilet.

De 2e verdieping bestaat uit een grote kamer met inbouwkast. Deze kamer wat kan dienen als slaapkamer of werkplek. Vanuit de kamer heb je een deur naar het grote dakterras.

Bijzonderheden:
Woonoppervlak 187 m2
Bouwjaar: 1995
Energielabel: A

Ligging:
De woning ligt in het ruim opgezette en groene deel van de Purmer-Zuid. Op loopafstand van Het Purmerbos. In Het Purmerbos heb je onder andere fiets- en wandelpaden, hondenstrand, manege en een golfbaan. “Het is hier fijn wonen, dichtbij alles en toch in alles rust” zoals de eigenaar het omschrijft.

Daarnaast ligt het winkelcentrum Meerland op loopafstand. Daar zijn o.a een drogist, slijter, warme bakker, viswinkel, cafetaria en twee supermarkten te vinden. In de wijk zijn ook diverse sportvoorzieningen zoals het leeghwater zwembad, fitness en een sporthal. Het stadshart van Purmerend met al zijn winkels, theater, restaurants en terrasjes, ligt op ongeveer 15 minuten fietsen.

De Brantjesstraat is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer. Zo ben je met de bus ongeveer met 15 minuten op station Purmerend. Via de nabij gelegen Verzetslaan heb je met de auto een directe aansluiting op de Jaagweg naar de Ring A10 of via de Weidevenne naar de A7.

Kijkdagen:
Op afspraak via de verkopend makelaar: 085 1302361
De 1e kijkdag zal zijn op dinsdag 11 juni, u kunt zich al wel aanmelden om op de hoogte gehouden te worden. I.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 45 minuten.

Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons Online-biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie
inzien of downloaden:
– informatie over het biedproces
De eerst volgende biedronde: deze wordt getoond op de website van Biedenenwonen.nl

Veilinggegevens


Bieden vanaf

€ 870.000


Gebruik onderstaand formulier om een bod op het object uit te brengen. De Bieden en Wonen makelaar neemt daarna contact met je op.

Onder voorbehoud van gunning door de eigenaar van de woning.

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris