Purmerend – Alexandriestraat 70

Bieden vanaf: € 415.000

Kenmerken

Inhoud: 430 m3
Woonoppervlakte: 116 m2
Perceel: 0 m2
Type: APPARTEMENT
Bouwjaar:
Aantal kamers: 3

Omschrijving

Speelse maisonnette gelegen op de top etage met vide, dakterras en een fantastisch landelijk uitzicht te koop!

Ligging:

Gelegen op de bovenste etage(s) van het goed onderhouden appartementencomplex Obelisk direct gelegen aan de prachtige groene velden van het natuurgebied “Purmerland”. Een rondje suppen op de waterpartij voor de deur of lekker genieten van de natuur door met de hond te wandelen, hard te lopen, de fiets te pakken of gewoon alleen maar door te kijken naar het mooie uitzicht, het kan hier allemaal. In de directe omgeving zijn verschillende faciliteiten te vinden zoals bijvoorbeeld: sportgelegenheden, speeltuintjes en een brasserie.

Indeling:

Entree, hal, inpandige bergkast met aansluiting voor wasmachine en droger, nette badkamer met douche, dubbele wastafel en design radiator. Aparte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Ruime gezellige L-vormige woon-eetkamer en aansluitend een open moderne luxe keuken met kookeiland en voorzien van alle denkbare apparatuur zoals inbouw koffiezet apparaat (Miele) aangesloten op de waterleiding , vaatwasser, combi-oven en stoomoven (allen Bauknecht) en 2 warmhoud lades (1x Miele, 1x Bauknecht). Middels de open industriële trap toegang naar ruime vide die gebruikt kan worden als werk- of speelruimte. Toegang tot ruim dakterras. Grote slaapkamer die eventueel in twee kleinere kamers verdeeld kan worden.

Bijzonderheden:

– Speelse woonkamer met vide en een werkelijk prachtig landelijk uitzicht
– Moderne luxe keuken met kookeiland voorzien van alle wensbare apparatuur
– Ruime slaapkamer eventueel om te bouwen tot twee kleinere kamers
– Fijn dakterras
– Afgesloten berging op de begane grond
– Het complex is voorzien van een lift.
– Actieve VvE €218 bijdrage per maand
– Stadsverwarming
– Oplevering in overleg

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie over de woning inzien of deze informatie downloaden.

Voor kijkdagen neem contact op met uw makelaar: Christa Schermerhorn op 085-130 23 62

Vervolg procedure:
Deze woning zal verkocht worden via een vrijwillige online veiling van Bieden en Wonen. Op de website van Bieden en Wonen kunt u de start- en einddatum van de veiling vinden.

Indien u na bezichtiging interesse heeft tot aankoop van deze woning kunt zich online registreren via ons website. Uw registratie zal gerevalideerd

worden en na goedkeuring kunt uw vervolgens bieden.
Indien de woning dan niet is gegund?
Dan kan er een nieuwe biedronde worden ingepland. Nieuwe kijkdagen worden eveneens na de voorgaande biedronde ingepland
deze vindt u dan hier op de website.
Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.
Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel /op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.
Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen (zie kostenspecificatie bij downloads). U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in onze Algemene Veiling Voorwaarden.
Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris