Otterlo – Vijverlaan 1P-04

40 m2 - 3 kamers - bieden vanaf: € 100.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Beleggen of recreeren alles is mogelijk met dit prachtige onderhoud vriendelijk chalet.

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op een van de mooiste stukjes in Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo. Hier staat het bekend om de kilometers natuurgebied! Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes langs de heide, in de bossen of in het nationale park De Hoge Veluwe. Tevens biedt De Zanding ook de mogelijkheid om uw chalet in overleg met de leiding te verhuren, hier zijn vele mogelijkheden voor te bedenken, van de huidige eigenaren zijn eerlijke cijfers te bemachtigen.
Bijzonderheden:
• Modern en zeer goed onderhouden recreatiechalet, in kunststof afgewerkt
• Gelegen op een ruim kavel van 300m2, eigen grond
• Gelegen op een familiepark
Extra aandachtspunt: Chalet is perfect voor de verhuur, tevens kunt u uw eigen vakantie hier ook vertoeven, op een werkelijk schitterend park.
• Park beschikt over strand en natuurmeer
• Overdekt zwembad
• Restaurant en snackbar
• Fietsverhuur, sport- en spelfaciliteiten aanwezig
• Supermarkt op park

Indeling:
Entree chalet, links bevindt zich de badkamer, deze is voorzien van douchecabine, wasbak en toilet. Tegenover de buitendeur bevindt zich de grote slaapkamer met 2 x 1persoon bed en inbouwkast over de gehele breedte. De 2de slaapkamer beschikt over 2 enkele bedden met middenin loopruimte. Keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is uitgerust met koelkast inclusief diepvries, combimagnetron, een vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Woonkamer is eigentijds en sfeervol ingericht, mede hierdoor is er een aangename sfeer gecreëerd die prima bij dit chalet past, Via de woonkamer loopt u zo het terras op om hier uw ontbijt te nuttigen. De tuin is netjes en verzorgt, tevens voorzien van 4 sproeikoppen die per 2 aangezet kunnen worden. U heeft de beschikking over een tuinhuisje voor een plek voor uw fietsen, tuingereedschap en klein opslag. Kavel beschikt over een eigen parkeerplek.
Bezichtigingen:
Het chalet kunt u bezichtigen met de aangewezen contactpersoon c.q makelaar zoals benoemd op de website van Bieden en Wonen op de objectpagina. Wij verplichten gegadigden eerst te komen kijken, alvorens u kunt bieden. Aangepaste individuele kijkmomenten van 15 minuten i.v.m. Corona.
Veilingdatum:
Het chalet wordt online vrijwillig per opbod geveild door opdrachtgever via veilinghuis Bieden en Wonen. Op de website van Bieden en Wonen wordt de veilingdatum bekend gemaakt. Het chalet wordt onder voorbehoud van gunnen verkocht door de verkoper.

Let op – dit is geen executie veiling! Dit is een vrijwillige online veiling, waarbij de woning op transparante wijze via online biedingen verkocht wordt. U kunt als bieder alle biedingen online inzien en de biedingen staan onder toezicht van onze notaris.
NB. De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs. Bij de vraagprijs zitten ook 2 fietsen en tuingereedschap.

Biedprocedure:
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online veilingplatform van Bieden en Wonen binnen de getoonde veilingdatum- en tijd. Na de biedronde heeft verkoper het gunrecht van maximaal 3 werkdagen.
Informatie:
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.
Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel/ op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden en Wonen, nadat u zich als bieder heeft geregistreerd via onze websiteDit object heeft een zogenaamde platform notaris, waar u als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Platform notaris:
Dit object heeft een zogenaamde platform notaris, waar u als koper de eigendomsoverdracht van dit veilingobject kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende de online veiling.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 100.000


Hoogste bod

€ 100.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning