Oegstgeest – Geversstraat 34a

120 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 350.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

BIEDINGEN KUNT U DOEN VIA BIEDEN & WONEN.
BEKIJK DE BROCHURE EN DE VOORWAARDEN VOOR HET DOEN VAN UW BIEDINGEN.

Wij bieden u aan een prachtig pand in Oegstgeest aan. Het is een karakteristiek pand verdeeld over meerdere verdiepingen. De entree is op de begane grond. Een trap begeleidt u direct omhoog naar de 1e verdieping waar de woonkamer is.

Entree
Bij binnenkomst tref je een zeer karakteristieke woning aan. Het betreft een pand aan een rustige week in de gezellige, maar rustgevende straat Geversstraat. Een trap omhoog leidt je naar de 1e verdieping. Hier tref je de keuken aan bij binnenkomst. Dit is een gesloten keuken.

Keuken
De keuken is voorzien van alle standaard benodigdheden. Een mogelijk nieuwe eigenaar kan de keuken voorzien van nieuw apparatuur. Direct aan de keuken grenst het balkon. Het balkon is groot genoeg om er een tafel neer te zetten of bijvoorbeeld een kleine tuinset.

Woonkamer
Direct aan het balkon en aan de keuken vind je de woonkamer. Deze is erg ruim. In de woonkamer staat momenteel een eettafel. Het huidige gebruik van deze kamer is de zitkamer en de eetkamer.

2e verdieping
Via een trap naar boven kom je uit bij de 2e verdieping. Hier kan meer mee worden gedaan. Een interessante optie hiervoor is het splitsen van de woning.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 350.000


Hoogste bod

€ 372.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning