Nunspeet – Martensweg 32

115 m2 - 6 kamers - bieden vanaf: € 275.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen Apeldoorn biedt aan: Ruime jaren 70 tussenwoning in Nunspeet-West met een eigen garage en uitbouw aan rustig straat met uitzicht op speeltuintje.

Ligging en bereikbaarheid De woning is goed bereikbaar, parkeren kan in eigen garage of openbaar, met veel voorzieningen op fietsafstand, zoals supermarkt, treinstation en centrum op 7 minuten, lopend treft u binnen 5 minuten een basisschool, bushalte, kinderopvang. De snelweg A 28 maar op 5 minuten rijden. Harderwijk bereikbaar binnen 15 minuten autorijden.

Indeling
BEGANE GROND
Entree in de hal met een toilet, meterkast, opgang naar 1ste verdieping en ingang woonkamer, deze is voorzien van een houtkachel en een schuifdeur naar tuin in de uitbouw is de keuken ingericht met een boiler(huur) tevens een achteruitgang. .
EERSTE ETAGE
Hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 aangepakt dient te worden en badkamer is aangesloten op het afzuigsysteem
TWEEDE ETAGE
Ruime 4de slaapkamer, tevens opstelling van wasmachine en droger(aparte elektra groep) nieuwe CV ketel (2020)
TUIN
Onderhoud vrije tuin met berging en houtopslag achteruitgang waarbij u op honderd meter afstand uw eigen garage kunt bereiken.
GARAGE
Ligt op 100 meter van de woning met een kanteldeur en voorzien van elektra.
Bijzonderheden
Pand is voorzien van kunststof kozijnen
Recentelijke zijn er onderdelen opgeknapt.
Schuifdeur naar het terras via de woonkamer
Huur Boiler uitsluitend voor in de keuken
Nieuwe CV-Ketel augustus 2020
Buitenkranen 2 stuks en toiletreservoir (beneden) aan gesloten op een waterpomp
Bezichtigingen
Nieuwsgierig geworden in de mogelijkheden in deze ruime woning? Voor het maken van een bezichtiging kun je contact opnemen met [Arend Verbeek via funda, de woningpagina op de website van Bieden en Wonen of via 055-3030973 / 06-28274290
Wij verplichten gegadigden eerst een woning te bezichtigen, alvorens een bod kan worden geplaatst op de woning. Bij de bezichtigingen wordt rekening gehouden met de geldende RIVM maatregelen.

Bieden en Wonen Apeldoorn
De getoonde vraagprijs is een scherpe vanaf prijs. Biedingen kunnen worden geplaatst uitsluitend vanaf de getoonde vanaf prijs.

Bied procedure
Biedingen kunnen uitsluitend worden gedaan via het online biedsysteem van Bieden en Wonen. Na de biedronde heeft verkoper het gun recht van maximaal 3 werkdagen. De koper behoudt de wettelijke 3 dagen bedenktijd na het tekenen van de koopovereenkomst en het gunnen van de woning.

Project notaris
Dit object heeft een zogenaamde project en/of platform notaris, waar je als koper de eigendomsoverdracht van dit object kunt laten plaatsvinden. Deze notaris voor de overdracht is Kuin van Overbeek notariaat, gevestigd te Amsterdam. Tevens is dit de notaris voor het toezicht gedurende het biedproces.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op dit object. Deze kan je inzien tijdens het registreren als bieder op de website: Bieden en Wonen.
Zorgvuldig samengesteld
Deze advertentietekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.
NEN-2580 normering
De gepubliceerde oppervlakte en metrages van deze woning zijn door een onafhankelijke partij samengesteld in de vorm van een meetrapport, conform de NEN 2580 normering voor oppervlakte metingen.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 275.000


Hoogste bod

€ 278.250

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning