Nijmegen – Beemdstraat 31

75 m2 - 5 kamers - bieden vanaf: € 300.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Marco Verbeek - marco@biedenenwonen.nl - 06 54 27 53 32

Marco Verbeek

Mooie woning he?

In de prettige wijk de Hatertse Hei, tussen de St. Annastraat en de Hatertseweg ligt deze sfeervolle hoekwoning. Deze eengezinswoning beschikt over 4 slaapkamers en zonnige achtertuin, met overkapping en 2x een berging.
De Beemdstraat ligt centraal t.o.v. het RadboudUMC, het CWZ-ziekenhuis en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Alle voorzieningen zijn in de buurt. Er is een grote Albert Heijn supermarkt op loopafstand en ook andere winkels zijn dichtbij. De wijk is prima bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en vanuit de wijk rijd je makkelijk naar de snelwegen in de regio. Ook ben je zo in het Goffertpark (dat ligt op loopafstand) en in de mooie natuur die Nijmegen omringt: de groene, bosrijke omgeving richting Heilig Landstichting en Berg en Dal, de uiterwaarden van de Waal en de Ooij.

Deze woning is voor circa 70 jaar bewoond geweest door dezelfde eigenaar, welke nu weg is, waardoor de woning zich uitstekend leent om deze naar eigen wens opnieuw in te richten en te moderniseren.
Leuke hoekwoning op gewilde locatie in Nijmegen.

Indeling:
Via de voordeur komt u in de hal, welke voorzien is van een apart toilet. Vanuit de hal is de trap naar de 1e verdieping. Er bevindt zich ook nog een kelderruimte beneden. Verder zijn er twee deuren, waarvan 1 naar de open keuken en 1 naar de woonkamer. Vanuit de andere kant van de keuken kunt u via de deur naar de ruime tuin met een overkapping en dubbele berging.

1e verdieping:
Via de trap komt u uit op de overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en een badkamer.

2e verdieping:
Deze heeft geen vaste trap, maar kan wel worden voorzien van een vaste trap, waardoor u vanuit de overloop nog een kamer/slaapkamer heeft met een dakkapel. Tevens heeft u dan meer woonoppervlakte in m2 !.

Bijzonderheden;

– Gelegen op zuidwesten
– Ruime hoekwoning
– Door middel van vaste trap naar zolder heeft u ca. 15 m2 meer.
– Volle eigendom
– Aan rustige weg en in woonwijk op een mooie locatie.
– Ruime achtertuin van ca 60 m2
– Ruime voortuin van ca. 30 m2
Oprijlaan voor 2 auto’s
– Geen verwarming aanwezig.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online verkoop.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.
Biedingen kunnen worden geplaatst vanaf de getoonde vanaf prijs.

U interesse gewekt ?, neemt u dan contact op voor het maken van een afspraak met de verkopend makelaar Marco Verbeek van Bieden en Wonen via Funda of onze webiste: Bieden en Wonen.nl.

i.v.m. de Corona en de adviezen van het RIVM organiseren wij individuele (max 2 personen) kijkmomenten van 30 minuten.
Tijdens de bezichtiging zullen wij u ook uitgebreid informeren over de werking van ons online biedplatform en de bijbehorende aandachtspunten voor deelname.
De eerst volgende biedronde: deze wordt binnenkort getoond op de website van Biedenenwonen.nl
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Bieden vanaf

€ 300.000


Hoogste bod

€ 300.000

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning