Nederhorst den Berg – Eilandseweg 32C202

37 m2 - bieden vanaf: € 110.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Aangeboden door

Caspar Phijffer - caspar@biedenenwonen.nl - 085 130 23 61

Caspar Phijffer

Mooie woning he?

DIT BETREFT EEN DEMO VEILING!!

Op één van de mooiste plekjes van Chaletpark “De Vechtoever” bieden wij u deze vrijstaande en gezellige recreatiewoning met veel privacy te koop aan.

Ligging:

Gelegen aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van Nederhorst den Berg ligt Chalet Parc “De Vechtoever”. Het park is gelegen in een oase van rust. Een waar vakantiegevoel bekruipt je zodra je dit park oploopt.

Een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld mensen die niet veel buitenruimte bij hun eigen huis hebben en binnen een half uur rijden in het groene achterland van Amsterdam of Utrecht willen zitten. Een eigen plek waar kinderen vrij en veilig kunnen spelen, zwemmen en waar je met een bootje heerlijk over de Vecht kunt varen of waar je kunt zeilen op de nabij gelegen Spiegelplas.

Voorzieningen park:

Het park is het gehele jaar geopend. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een restaurant, tennisbaan, zwembad voor de kleintjes en een veilige speelplaats. Verder bestaat de mogelijkheid om een ligplaats voor een boot te huren (afhankelijk van beschikbaarheid).

De woning:

De vrijstaande recreatiewoning verkeert in een perfecte conditie en is o.a. voorzien van vloerverwarming, 8 zonnepanelen, een sfeervolle gaskachel, een nieuwe koelkast en was- en droger aansluiting in de bijgelegen berging.

Indeling:

Entree, hal, nette badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet. Ouderslaapkamer, tweede slaapkamer annex hobbykamer. Open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en lichte zit-/eetkamer met schuifpui naar terras aan voorzijde en
sfeervolle kachel.

Bijzonderheden:

– Vrijstaande kavel van 206 m²
– Woonkamer met moderne open keuken en schuifpui naar het terras (ca 25 m²)
– Twee slaapkamers en nette badkamer
– Perfect onderhouden tuin met volledige privacy en de hele dag zon
– Woonoppervlakte ca 37 m²
– Aangesloten op nutsvoorzieningen (G.W.E.)
– Parklasten ca. € 2.200,- per jaar, inclusief vuilafvoer
– Huisdieren toegestaan tegen geringe parktoeslag
– Mogelijkheid tot huren van een ligplaats voor boot
– Vrijstaande houten berging met wasmachine en droger aansluiting
– Klein tuinhuisje voor opslag van 2 fietsen of tuinmateriaal
– Deze recreatiewoning is alleen voor eigen gebruik en niet bestemd voor verhuur en/of permanente bewoning
– Er kan ook gebruik worden gemaakt van de was-en droog faciliteiten in het hoofdgebouw waar ook de eventuele post wordt afgeleverd

Op de Bieden en Wonen website kunt u additionele informatie over de woning inzien of downloaden.
Voor kijkdagen neem contact op met uw makelaar: Caspar Phijffer op 085-130 23 62

Vervolg procedure:
Deze woning zal verkocht worden via een vrijwillige online veiling van Bieden en Wonen. Op de website van Bieden en Wonen kunt u de start- en einddatum van de veiling vinden.
Indien u na bezichtiging interesse heeft tot aankoop van deze woning kunt zich online registreren via ons website. Uw registratie zal gerevalideerd worden en na goedkeuring kunt uw vervolgens bieden.

Biedingen kunnen onderhands worden gedaan via de makelaar tot de openingsdatum van de veiling (zie website Bieden en Wonen).

Indien de woning dan niet is gegund?
Dan kan er een nieuwe biedronde worden ingepland. Nieuwe kijkdagen worden eveneens na de voorgaande biedronde ingepland deze vindt u dan hier op de website.

Notaris:
De biedingen van deze online veiling staan onder toezicht van het notariskantoor zoals vermeld staat op de website van Bieden & Wonen, bij desbetreffende woning.

Veilingvoorwaarden:
De algemene veiling voorwaarden zijn van toepassing op deze kavel /op dit veilingobject. Deze vindt u tevens terug op de website van Bieden & Wonen.

Veilingkosten voor koper:
De bijkomende veilingkosten ten laste van de koper voor deze woning zijn vermeld op de website van het veilinghuis Bieden & Wonen (zie kostenspecificatie bij downloads). U vindt deze tevens terug bij de notaris die het notarieel toezicht doet voor deze woning en in onze Algemene Veiling Voorwaarden.

Gunning:
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Safe Begeleidend notaris voor de juridische overdracht is Kuin van Overbeek Notariaat (020 305 2700)

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning