Mijdrecht – Bozenhoven 144

Bieden vanaf: € 795.000

Kenmerken

Inhoud: 691 m3
Woonoppervlakte: 192 m2
Perceel: 849 m2
Type: WOONHUIS
Bouwjaar:
Aantal kamers: 6

Omschrijving

Hoe mooi kan het zijn om naast je eigen woning mogelijkheden te hebben voor een praktijk, kantoor, yogastudio, atelier, kangoeroe-woning, B&B, ook voor verhuur enz. vlakbij Amsterdam en Utrecht.

Nu beschikbaar in Mijdrecht, Bozenhoven 144. Een uniek investeringsobject met goed rendement haalbaar door geheel of partieel verhuur, tevens interessant voor bewoning met verlaging van de woonlasten. Dat moet je gezien hebben. Het complex bestaat uit een grote 2-onder 1 kap woning op een groot perceel (ong. 1 hectare) met diverse bijgebouwen.

Direct bij de opgang ervaart men al de ruimtelijkheid. Voor de grote 2-onder-1-kap woning is een parkeerplaats gesitueerd die ruimte biedt aan liefst 4 auto’s. Daarnaast loopt een eigen weg naar de achterzijde van het perceel. Deze weg is toegankelijk via een toegangshek ter plaatse van de ingang van de hoofdwoning. Het verloop van de eigen weg biedt toegang tot de achterzijde van het enorme perceel, waar men 2 grote bijgebouwen aantreft. Het eerste gebouw, een voormalige garage is omgebouwd en vergund tot praktijkruimte en biedt de mogelijkheden tot voortzetting hiervan vanuit het bestemmingsplan. Het tweede gebouw is een voormalig KPN verdeelstation, thans aangemerkt als technische ruimte, maar vergund en volledig omgebouwd tot woning met als bestemming mantelzorg. Er zijn hier dus mogelijkheden te over voor een groot gezin of als woning met bedrijfsruimte op eigen grond.

Gelegen in Mijdrecht nabij de dorpskern ligt deze fraaie en ruime woning aan de Bozenhoven 144. De woning heeft een woonoppervlakte van 199 m2 en bevindt zich op een groot perceel met een oppervlakte van 849 m2, met diverse bijgebouwen. De woning is gebouwd in 1980. Bozenhoven 144 is gelegen in de buurt Mijdrecht Dorp. De buurt is betrekkelijk rustig, gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Mijdrecht, en op loopafstand van de winkels en supermarkten. Het dorp Mijdrecht ligt langs de N201 en op een reisafstand van slechts 15 minuten van Amstelveen en Hoofddorp en op 30 auto-minuten van Amsterdam en Utrecht.

De hoofdwoning is een zeer ruime en uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met een verrassend grote- en functionele indeling, welke verkeert in een prima staat van onderhoud en welke is voorzien van alle denkbare gemakken. Technisch keurrapport is aanwezig!

Indeling

Entree / begane grond
De statige opgang en dito hal biedt toegang tot een moderne L-vormige woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Grote raampartijen voorzien de woning van goed zicht rondom en van veel lichtinval. De ruimtelijkheid is een verademing, en je bent er meteen op je gemak. Dit gedeelte is ingericht als voorkamer of lounge. De andere kant van de kamer is ingericht als eetkamer, met een wijde blik richting de tuinzijde en de buitenlounge. Via deze kant kom je de moderne half-open keuken binnen. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Tevens is hier een prachtige eethoek gerealiseerd, die zich ook weer uitstekend leent als lekkere plek voor thuiswerken, omringd door alle bijkomende gemakken van deze moderne keuken. Via de keuken is de bijkeuken te betreden. De bijkeuken voorziet in uitgebreide opslag mogelijkheden en is een nuttige extra ruimte. De bijkeuken biedt op zijn beurt toegang tot de inpandige garage. De garage is momenteel in gebruik als berging maar biedt ruim voldoende plek voor een auto of motor(-en) en fietsen. De keuken / bijkeuken biedt toegang tot de overkapte lounge in de tuin. Deze lounge is een plek waar je het gehele jaar kunt vertoeven, en welke is voorzien van alle benodigdheden. De lounge, en de tuin bieden volledige privacy en volop zonlicht. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een enorme werkschuur, die tevens dienst kan doen als opslag of hobbyruimte. Ter plaatse van de werkschuur is ook de poort aan de achterzijde, welke toegang biedt tot de achterzijde van het perceel en de binnenplaats waaraan de beide bijgebouwen gelegen zijn.

1e verdieping
Via de trapopgang en de overloop komt men op de 1e verdieping welke maar liefst 3 grote slaapkamers biedt. 2 Slaapkamers zijn gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De master bedroom beschikt over een groot raamoppervlak, en toegang tot een balkon. In deze kamer zijn 2 grote kasten ingebouwd. De kleine slaapkamer aan de voorzijde biedt tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde. De slaapkamer aan de achterzijde is tevens voorzien van 2 grote inbouwkasten. Deze slaapkamer biedt uitzicht op het tuingedeelte. Via de overloop is de moderne badkamer bereikbaar welke tevens is voorzien van een 2e toilet. Ook is er nog een ingebouwde kast op de overloop te vinden.

2e verdieping
Via de 2e trapopgang komt men op de 2e verdieping uit, welke via een korte overloop toegang biedt tot slaapkamers 4 en 5! Op deze verdieping is nog een fraaie éxtra badkamer gerealiseerd welke is voorzien van een 3e toilet en een douche. Op deze verdieping is ook nog een separate technische ruimte aanwezig waar zich de verwarmingsinstallatie bevindt.

Deze hoofdwoning is zo verrassend groot en gunstig qua indeling dat je hem simpelweg gezien moet hebben om het te geloven. De woning is werkelijk van alle gemakken voorzien, en biedt ruimte aan grote gezinnen en aan mensen met behoefte aan enorm veel ruimte voor een scherpe prijs. Bozenhoven 144 biedt zoveel mogelijkheden als woning zélf maar ook met de bijgebouwen op het perceel , de ligging en de algehele indeling die zich leent voor meerdere toepassingen naast alleen de woonbestemming. Het geheel is uitermate geschikt voor mensen die een eigen bedrijf aan huis willen hebben, of onderdak willen bieden aan bewoners uit hoofde van mantelzorg.

Bijgebouw 1
Bedrijfsruimte momenteel geschikt en vergund als praktijkruimte, annex schoonheidssalon. Dit verrassend grote en oerdegelijk gebouw bestaat uit 4 separate compartimenten (salons) welke allen toegankelijk zijn vanuit de centrale ruimte welke dienst doet als ontvangstruimte / shop. Hier is tevens het toilet te vinden. De kwaliteit en indeling van dit gebouw zijn indrukwekkend, alsmede de stijlvolle en technische afwerking ervan.

Bijgebouw 2
Schuur / Technische ruimte, momenteel ingericht en vergund als woning ten behoeve van mantelzorg. Deze woning is op indrukwekkende wijze inwendig geheel gerestaureerd en ontworpen. De indeling en afwerking is in high-end finish.
Indeling: Meteen bij binnenkomst in de hal wordt de goede toon gezet qua afwerkingsniveau. Het markante gebouw heeft aan de buitenzijde het robuuste karakter behouden. Aan de binnenzijde wordt de degelijkheid en kwaliteit voortgezet aan de hand van de keuze en samenhang van de gebruikte materialen, met rondom perfectie in de afwerking. Rechts van de hal is er het toilet. Tevens is de meterkast in de hal gesitueerd. Via de hal komt men in de woonkamer met moderne open keuken. Ofschoon het gebouw bescheiden maten kent, wekt de indeling de indruk van pure ruimtelijkheid met een hoog afwerkingsniveau. Via de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar, welke tevens een / de eigen badkamer bevat. Op de 1e verdieping is de zolder, welke puur dient als bergruimte die zich uitstrekt over de gehele woonlaag en onder de kap. Deze gehele woonruimte is zo uniek, die moet je gezien hebben. De woning leent zich uitermate als plek voor 1 à 2 personen voor wonen vanuit mantelzorg.

Bieden en wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant Online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden. Onder het kopje planning is de planning voor kijkdagen en biedrondes te vinden. Kijk op de website van Bieden & Wonen onder dit object bij het tabje kostenspecificatie voor de veilingkosten ten laste van de koper.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen mitsdien te dier zake geen rechten toe.

Veilinggegevens

Contactpersoon


Makelaar


Veilinghuis


Notaris