Mijdrecht – Agaat 21

126 m2 - 4 kamers - bieden vanaf: € 390.000 - Delen op socials - Wat worden mijn maandlasten ?

Bezichtiging aanvragen

Mooie woning he?

Bieden en Wonen verkoopt deze woning via een uniek en transparant online biedproces, geïnteresseerden kunnen zich na bezichtiging aanmelden om deel te nemen aan het biedproces. Het betreft een vrijwillige veiling, waarbij de woning bij opbod verkocht zal worden.

Onder het kopje planning is de planning voor kijkdagen en biedrondes te vinden. Kijk op de website van Bieden & Wonen onder dit object bij het tabje kostenspecificatie voor de veilingkosten ten laste van de koper.
NB. De getoonde vraagprijs is een vanaf prijs.

Gelegen in Mijdrecht ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Agaat 21. De woning heeft een woonoppervlakte van 126 m2 en bevindt zich op een perceel met een totale oppervlakte van 380 m2. De woning is gebouwd in 1978 en is gelegen in de wijk Hofland. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige omgeving gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar en de dichtstbijzijnde snelweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden. Het centrum van het gezellige dorp en de supermarkten liggen op loopafstand van de woning.

Indeling
Entree
Via een statige gevel en keurig aangelegde voortuin wordt toegang geboden tot deze vrijstaande woning. U kunt uw auto parkeren op eigen terrein of in de inpandige garage. Verder is er aan het rustige woonerf voldoende extra parkeerruimte. In de ruime hal voorzien van een tegelvloer, bevindt zich de trapopgang naar de verdieping, en de toegang tot het toilet, de garage, de woonkamer en de keuken. In de hal bevindt zich ook de meterkast.

Woonkamer
De sfeervolle en lichte woonkamer, is ruimtelijk ingericht en gelegen aan de grote achtertuin op het zuidwesten. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De woning wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming met in de woonkamer een convector aan de tuinzijde. Toegang tot de grote tuin is via de brede schuifpui. In de woonkamer is een sfeervolle schouw geplaatst voor een sierhaard, maar door de aanwezigheid van een schoorsteenpijp kan er ook een open haard gerealiseerd worden. De woonkamer (L-vorm) biedt toegang tot de half-open keuken, welke gericht is op de voorzijde en -tuin van het huis.

Keuken
De half open keuken met tegelvloer, is uitgerust met een natuurstenen werkblad. Alle apparatuur is aanwezig, waaronder een 4-pits gasfornuis met bakoven, magnetron, inbouw koelkast met vriesvak, geïntegreerde afzuigkap 60cm. breed en veel opbergruimte. Warm water wordt voorzien door middel van een electrische (huur)boiler. Door de aanwezigheid van een HR-combiketel is het vrij eenvoudig de warmwatervoorziening hiernaar om te zetten.

Tuin
De goed onderhouden tuin is aangelegd in een mooi design, voorzien van diverse bosschages, een vijver, een zonneterras, en een uitgestrekt grasveld. De tuin biedt tevens plaats aan een ruime houten schuur. Bij de schuur bevindt zich ook de afsluitbare toegangspoort voor de achterom. Het terras in de tuin is voorzien van een wateraansluiting. Via de andere zijde van het terras is de schuur met werkbank toegankelijk, welke ook weer toegang biedt tot de inpandige garage.

1e verdieping
Vanuit de hal komen we via de trap op de vide. De vide geeft mede karakter aan het ontwerp van dit gedistingeerde huis. Vanaf de vide wordt toegang verschaft tot alle drie op de verdieping aanwezige slaapkamers, de badkamer en de berging boven de garage. Twee van de drie slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het huis, en bieden ruim uitzicht op de grote achtertuin. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het huis, en biedt uitzicht op het rustige woonerf. Van de drie slaapkamers is de master aan de achterzijde van de woning de grootste.

Aan de achterzijde is nog één slaapkamer met zicht op de grote tuin, en deze is tevens met de master verbonden door middel van een balkon.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel en een tweede toilet, en is redelijk recent nog vernieuwd. De badkamer is voorzien van design radiator.

De derde slaapkamer betreft een lichte slaapkamer met uitzicht op het rustige woonerf. Alle slaapkamers zijn voorzien van centrale verwarming.

Berging
Boven de garage bevindt zich een berging. Deze biedt zeer veel ruimte voor opslag, maar is door het plaatsen van een dakkapel gemakkelijk om te bouwen tot een vierde slaapkamer.

Vliering
Via een trapgat boven de vide in het midden van het huis wordt door middel van een ladder toegang geboden tot de vliering. De enorme vliering is momenteel enkel in gebruik als ruimte voor een grote huur-boiler. De vliering zou mogelijk omgebouwd kunnen worden tot volwaardige extra etage.

De statige woning is ruim van opzet, en biedt erg veel bergruimte. Daarnaast beschikt de woning over voldoende kamers om er jarenlang prettig met een gezin te kunnen wonen. De ligging van de woning is prima, en gelegen aan een kindvriendelijk woonerf, vlakbij diverse scholen, winkels en sportcentra. Er zijn voldoende verbindingen met het openbaar vervoer in de buurt, zo is er een bushalte om de hoek. De wijk Hofland is goed bereikbaar en slechts enkele auto-minuten verwijderd van de belangrijke uitvalswegen.

Planning
Kijkdag 1:
16 januari tussen 12:00u en 15:00u

Biedronde 1:
16 januari 18:00u – 17 januari 15:00u

Kijkdag 2:
30 januari tussen 09:00u en 12:00u

Biedronde 2:
30 januari 13:00u – 31 januari 15:00u

Alternatieve kijkdag en start biedronde vanaf 12 februari (als woning nog niet is gegund) Zie hiervoor Bieden & Wonen website.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogste inschrijver dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit alles uitsluitend ter beoordeling van verkoper. Indien niet wordt gegund of de inschrijving om welke reden dan ook wordt afgelast, staat het verkoper vrij om met wie dan ook in onderhandeling te treden over een mogelijke verkoop; verkoper is daarbij niet gehouden om (een) bieder(s) in onderhandelingen te betrekken en bieders komen in dit geval geen rechten toe.

Plan een bezichtiging

Natuurlijk wil je dit huis van binnen bekijken! Gaan we regelen. Vul hieronder je gegevens in en geef eventueel aan welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.

Vrijblijvend hypotheekadvies?
Via onze hypotheekadviseur kan je redelijk wat kosten besparen. Het eerste gesprek is gratis en kan eventueel via Google Meets.

Heb je nog vragen?

Alle veelgestelde vragen rondom het bieden vind je hier. Voor overige vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op 085 130 2361.

Locatie woning